Beauty BeautyBucketList Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks

A week in the life of | Wie zoet is krijgt lekkers

De week is alweer voorbij, Sinterklaas is terug naar Spanje en heel veel mensen hebben de kerstboom alweer opgetuigd. Wij niet, zoals ieder jaar. Op één of andere manier voegt het niet. Het is niet dan ik er geen zin in heb, het is meer dat ik het te vroeg vind. Ligt het aan mij, of lopen mensen constant op alles vooruit. Ik heb nog niet eens al mijn cadeautjes van de Sint opgeruimd. Dus ik doe het rustig aan, dag voor dag en zo neem ik ook week 49 met je door, rustig aan. Mijn week vooral in foto’s die ik om alle activiteiten heen heb genomen, het was te leuk allemaal om constant foto’s te maken!

IMG_6845

Maandag was ik in mijn nopjes, mijn make-up zat gewoon mooi, geen filters gebruikt hier. Deze donkere maanden vervagen bijna alle rimpels en oneffenheden. De basis is van Oriflame de Giordani Gold lijn. Een heerlijke primer, maar ook een fantastisch mooie foundation.

IMG_6846

Mijn grote kleine man en ik hebben vast zijn bieb-boeken klaargelegd, maar wij zijn wederom vergeten ze terug te brengen. Maar ze liggen klaar, in de aanslag voor de aankomende week, de intentie is er.

IMG_6849

En op de valreep maandag, op de laatste verjaardags-dag-maand, mijn laatste verjaardagscadeau. Komt snel meer over, ik ben zo benieuwd, ik heb nog geen tijd gehad om foto’s te maken. Ik heb een lipstick en een oogschaduw van Youngblood.

IMG_6862

Hello December!

IMG_6868

Er wordt nog hard gewerkt aan de surprise, het is uiteraard een MineCraft iets, TNT heeft mijn dochter gemaakt. Daar is ze best lang mee bezig geweest, elke blokje moest geschilderd en natuurlijk wel in de originele kleuren. Erg leuk geworden.

IMG_6871 (1)

Als december zijn intrede doet gaan de kaarten de deur uit, mijn verjaardag is dan echt voorbij. Altijd even een lastig momentje, het loslaten van november, ik zie je volgend jaar weer graag terug.

IMG_6874 (1)

Soms ben ik er gewoon ondersteboven van, zo ook woensdag.

IMG_6880

Sinterklaas heeft het kleine Pietje verwend, hij kreeg en boks-set in zijn schoen. En je kunt van bokshandschoenen natuurlijk ook een hartje maken voor mamma.

IMG_6883

December is niet compleet zonder een kerstster, ik heb vast een witte staan. Ik ben dol op kerststerren, ze zijn zo mooi en feestelijk. Ik ga deze week even op zoek naar mooie kleien rode, voor op mijn werktafel.

IMG_6891

Donderdag werd de Pantone kleur van 2016 bekend gemaakt, het zijn er voor het eerst twee. Rose Quartz 13-1520 en Serenity 15-3919, hier kan ik zeker wel wat mee, erg mooi.

IMG_6889

Donderdag maakte ik ook nog een outfit foto, lekker warm en heel stoer. Zwarte suede laarsjes, een blauwe jeans, zwarte coltrui en mijn lange grijze wollen vest. Perfecte match met mijn Cola Pop, I love this lipstick. Pop jij al?

IMG_6893

Verder was de koek weer eens op, geen léhe-ter va-hân ban-ke-het meer.

IMG_6896

Even een verjaardagskaartje gepost op FaceBook.

IMG_6901

Vrijdag nam ik na het hardlopen [ging heel zwaar] een lang heet bad, om de spieren even te ontspannen. Ik postte deze foto op InstaGram en kreeg bericht van mijn lieve Tim met de vraag welke spieren [ik moest even kijken en denken]?! Hij heeft gelijk, de VisaPure is lastig duidelijk op de foto te zetten, door het gekke ontwerp van de dames en heren bij Philips.

IMG_6903

Na het baden snel in de kleren, het was koud, dus ik besloot mijn nieuwste aanwinst in de categorie ‘Sjaals & Stola’s’ in gebruik te nemen. Het is een grijze poncho van ONLY, met een subtiel werkje en wat beige/taupe erin verwerkt. Ondanks dat een poncho lastig blijft zitten op een leren jack, is het wel heel erg lekker warm. Mijn dochter noemt het een picknickkleed, ze heeft wel een beetje gelijk.

IMG_6905

Vrijdag de laatste voorbereidingen voor pakjesavond.

IMG_6920

Zaterdag was het vroeg opstaan voor de voetbal en wat was het koud zeg. De wind blies dwars overal doorheen, dus ik was redelijk onderkoeld eenmaal thuis. Dus eerst bijkomen met een grote kop hete thee en daarna lekker mijn tools schoongemaakt. Heerlijke bezigheid, kan ik uren doen. Om een uur of drie zijn wij naar mijn schoonouders gegaan en hebben daar een heerlijke pakjesavond gevierd. Het was super gezellig en wij zijn allemaal groots verwend, wij zijn zoet geweest dit jaar.

IMG_6924 (1)

Mijn eigen buit was niet mis! Een OptiGrill, een heerlijke Weleda olie, nep-kaarsen LED met afstandsbediening, een prachtige Sjaal van Pieces, een citrusrasp, een cacao shaker en cappuccino sjablonen. Dank U wel Sinterklaas, ik ben hier heel blij mee.

IMG_6921

Mijn prinses heeft letterlijk een hele berg kleding gekregen van de Sint. Uiteraard heb ik zondag meteen een wasje gedraaid voor haar, zij wilde haar Sint-buit zo snel mogelijk aan.

IMG_6932

Zondagochtend altijd even opstarten met een heerlijke cappuccino. Hoe heb ik tot nu toe kunnen leven zonder die sjablonen en de shaker. De cappuccino is nu nog lekkerder, ongelooflijk!

IMG_6925

Tja, wat moet ik hier nog over zeggen :-).

Ik ga nog even genieten van de rest van mijn zondagavond, ik wens jullie allemaal een geweldige week toe en tot volgende week mijn beauties.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top