Beauty Looks

KIKO Ultra Glossy Stylo SPF 15 in Tangerine | soft & gentle

I am on a roll, so roll on with me KIKO lipstick! Vandaag nog een Ultra Glossy Stylo, het tegenovergestelde van Raspberry van gister. Tangerine [806] is de kleur van vandaag, een orangje teint, een zeer zacht oranje tint. Oh boy valt die kleur tegen op mijn smackers zeg! Ik houd echt wel van wat meer bang, pow & color, deze Tangerine is een nude in mijn ogen. De eerste keer dat ik een oranje meemaak die voor mij valt onder een nude kleur. En nou niet allemaal lezen, kijken en in de comments laten weten dat je het wel heel mooi vindt staan… 

IMG_5706

De uitgebreide review van de Ultra Glossy Stylo kan je lezen in de review van gister, het zijn dezelfde lipsticks namelijk. Zo mooi als ik Raspberry vind, zo niet mooi vind ik Tangerine, verder zijn ze natuurlijk geheel gelijk.

IMG_5711

Zo op het eerste gezicht had ik meer verwacht, meer oranje, meer kracht uit deze kleur, maar je zult zien dat het niet het geval is. En niet dat het geen mooie kleur is, het is gewoon geen mooie kleur voor mij. Zo uit de huls vind ik Tangerine [nummer 806] een mooie oranje kleur. Ik denk dat als deze kleur je staat, je een hele mooie zachte oranje lipstick heft, je zult veel complimenten krijgen.

IMG_5714

Zie op de foto hieronder het verschil met de kleur in de huls en op mijn huid. Nu vind ik Tangerine nog wel aaridig op mijn hand, maar als je nog even een foto lager gaat kijken zie je wat ik bedoel. Ook Tangerine is een prachtige kleur met prachtig wet look effect, geleidelijk op te bouwen.

IMG_5715

Je kan zien wat drie lagen doen, het pigment is fantastisch. Geen spoor van mijn lippen te zien, het is puur Tangerine. En je ziet al wat de ellende is, het lijkt meer op een peachy kleur dan op een oranje kleur, not my kinda orange! Heel erg jammer, ik had zo gehoopt dat ze mooi zou staan. Neemt niet weg dat de finish heel mooi is en de textuur heerlijk.

IMG_2037

Ook Tangerine gaat heel snel van de lippen, ik dep drie keer met een tissue en het is bijna allemaal weg, ondanks de geweldige pigmentatie. Heel jaammer dat ik weg ben van de kleur, als een boer met kiespijn kijk ik. Dat neemt niet weg dat het een hele fijne lipstick is voor een zeer redelijke prijs. De Ultra Glossy Stylo Lipstick kost € 4,90 per stuk, voor de kwaliteit die je krijgt eigenlijk een top budget tip.

Toodles Tangerine, of zeg jij hey Tangerine you pretty thing?

X-je,

Wojis

2 thoughts on “KIKO Ultra Glossy Stylo SPF 15 in Tangerine | soft & gentle

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top