Beauty BeautyBucketList Food is Good Fun

A week in the life of | Pink Blue & Green

De week van gedoe met foto’s, bevroren snoeten, een diploma en heel veel roze zoetigheid. Januari is een maand waar ik ‘s morgens altijd denk, ik blijf nog even in bed liggen. Het is donker, koud en ik ben nog een beetje moe. Het is een maand van extra dekentjes, warme vesten, hete thee en heel veel chocolade. En helaas heeft de winter niet doorgezet, geen sneeuwpret, schaatsplezier of koek en zopie. Maar wel andere dingen deze week, kijk je mee, a not so eventful week, but never a dull moment.

IMG_7999

Deze week buigt Italië zich over gelijke rechten voor homoseksuelen, jommes jommes het werd wel tijd zeg. Deze geef ik jullie gewoon even mee, niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Maandag

IMG_7894

Met een droge doek een poging gedaan de behuizing van mijn camera schoon te maken. Het is niet zo goed gelukt, ik moet mij daar nog eens over buigen. Niet zo heel gemakkelijk en ik denk ook niet dat ik het helemaal stofvrij krijg. Gelukkig heb ik wel veel foto’s weten te maken en wonder boven wonder zaten er voor ieder item mooie en heldere foto’s tussen. Komt mij niet vanzelf aanwaaien, nog steeds niet.

Dinsdag

IMG_7907

Yes, mijn Rustaaagh shirt kwam binnen, snel even passen en dan in de was, moest woensdag natuurlijk meteen aan.

IMG_7909

Food is good mensen, food is good. Hartige taart met spruitjes, prei en ricotta, vergezeld met een heerlijke verse linzensoep… food is simple, life is good.

Woensdag

IMG_7927

Rustaaagh de dag begonnen met een loopje, het was wel fris, maar het wat goed te doen. Daarna mijn nieuwe shirt aan, klaarmaken voor de rest van de dag, wij hadden een druk programma.

IMG_7928

Mijn grote vriend op dit moment, mijn kussers zijn gelukkig weer in top conditie. De Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins heeft goed werk geleverd, zeker met die paar hele gure dagen. Een een super mooie kleur voor mij om met mijn No Make-Up make-up looks te dragen.

IMG_7934

Klaar voor de start af… en puffen joh daar in dat zwembad. Ze hebben het extra lekker warm gemaakt, het was zelfs smerig warm en dat heb ik niet zo heel snel.

IMG_7949

Mijn dochter en ik konden onze aandacht niet volledig op het afzwemmen houden, dus foto’s van de snor dan maar weer. Altijd leuk en het resultaat is zeer artistiek.

Donderdag

IMG_7959

Leuk die letters zo en wat passen de kleuren leuk bij elkaar. Nou ik heb het wel drie keer over moeten doen, het ging helemaal niet en uiteindelijk had ik ook nog het formaat van de foto verkeerd… letters weg bij het croppen *zucht*. Uiteindelijk is het gelukt, gelukkig op tijd, want ik had het wel gezien na ruim een half uur rommelen.

Vrijdag

IMG_7961

Goed nieuws via Delta Cephei via Temptalia, de MAC Flamingo Park Spring Collection 2016 alvast in de preview. Hoe zoet zijn die blushers en de lipsticks zijn ook om op te vreten. Ik kan niet wachten, eens kijken wanneer ze in Nederland te koop zijn.

IMG_7968

Mijn nieuwe, reeds niet meer mijn nieuwe, sneakers kwamen binnen. Hoe gaaf zijn ze, heb je de zool gezien, helemaal roze met glitter. Super zomers, helemaal lente en blue baby! Maar een ander nieuw paar is onderweg, ook blue, because blue loves you in 2016.

IMG_7981

Vrijdag begon ik de dag ook met een loopje, minder prettig dan woensdag, zo niet prettig dat ik de rest van de dag niet meer ben opgewarmd. Ik heb zelfs hete thee meegenomen voor in de auto. Het helpt wel, maar het was van zeer korte duur. Brrr

Zaterdag

IMG_7990

Zaterdag heb ik ‘s morgens heel vroeg buiten gestaan voor de voetbal, het seizoen is weer begonnen. Deed mijn koude lijf niet goed, wederom was ik versteend en moest ik bijkomen na thuiskomst. Ik had het zo koud, dat ik lekker in bed ben gaan liggen. Aldaar raakte ik geobsedeerd door deze groene cakejes. Zijn ze niet enig en zien ze er niet ontzettend lekker uit. Ik was uitgeput, koud en toch niet helemaal fit, ben de hele middag op bed gebleven, lekker luieren. Zo heb ik ‘Kingdom’ ontdekt, een volgens mijn man trage en suffe serie met Stephen Fry in de hoofdrol. Gek genoeg vind ik het heel erg vermakelijk en vind ik de personages heel goed. Het acteerwerk laat her en der te wensen over, maar ik ben nog steeds content.

IMG_7994

Zaterdagavond heb ik grondig onderzoek verricht naar de inhoud van Milka’s Oreo Chocolade. En ik kan melden dat het geen geintje is, er zit onder de chocolade echt Oreo.

IMG_7993

Keezen en popcorn, top combinatie. Mini-man en ik hebben op de valreep verloren. Lag niet aan onze inzet, de tegenpartij was gewoon net iets beter deze keer.

Zondag

IMG_7992

Nog steeds niet fris, fruitig en fit, eerst maar eens een goed ontbijt. Geroosterd brood en honing, gaat er altijd wel in en helpt goed. Instant energie, die had ik wel nodig.

IMG_7995

Ik bakte ook nog een verse boterkoek for on the go, wij gingen op visite bij vrienden. Daar hebben wij een heerlijk “rustige” zondagmiddag doorgebracht met een rondje basis Kolonisten van Catan. Mini’s deden een mix van gamen en Monopoly afgewisseld met Keezen en lego. De volgende keer spelen de kinderen mee, dan doen we groot Catan.

En zo ging deze week ook voorbij, koud, guur en gekleurd, rest mij jullie nog een aangename week te wensen en vergeet je lievelingskleur niet.

Xo,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of | Pink Blue & Green

  1. Leuke foto’s! Ik ben ook erg benieuwd naar deze collectie van Mac. Die cupcakes ( en de rest van al het lekkers )zien er mjammie uit!

    1. ThnXo, ik kan ook niet wachten, heel zoet en vrolijk de nieuwe lente collectie van MAC, eens kijken of ik iets te pakken kan krijgen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top