Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 | eindelijk ontdekt

Vandaag in de SeeBuyTry de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15, een product waar ik al jaren lang nieuwsgierig naar ben. Het oneindige ‘wel’-‘niet’ verhaal, ik doe het wel ik doe het niet, ik doe het wel ik doe het niet. Het heftige effect op mijn hand en de prijs weerhielden mij over te gaan tot een aankoop. Maar nu is er dan de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 in een 15 ml tube, perfect om de DayWear uit te proberen. Mocht je niet bekend zijn met getinte moisturizer, het zijn eigenlijk een dagcrème en een kleurtje voor de snoet ineen. Mijn grote vraag was en is nog steeds, hoe doet ie het op een vette kop, word ik niet een lopende wortel, hoe zit het met de glitz & glam en blijft alle andere make-up dan wel goed zitten. 

IMG_5310

Eerst wat algemene informatie over de DayWear Sheer Tint Moisturizer. Deze moisturizer zorgt voor de huid met een breedspectrum zonnefilter [SPF 15] en heeft een anti-oxidante werking. Deze lichte moisturizer hydrateert en verandert in een sun kissed tint. Hierdoor krijgt je huid een frisse zonnige gloed. Er is helaas maar één [zeer] transparante kleur beschikbaar, want geloof mij dat deze kleur niet voor iedere huidskleur geschikt is. Het Super Anti-Oxidant Complex met vitamines C en E, Eukario en EGT bestrijdt schade door vrije radicalen en werken samen met de SPF tegen vroegtijdige en verdere huidveroudering.

IMG_5312

Dan de werking van de  Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15. Het is een zeer luchtige crème die hele kleine korreltjes bevat. De korreltjes zijn in feiten de kleurcapsules, de kleur komt vrij zodra je het product uitsmeert. Deze moisturizer is echt heel erg licht en voelt heel fris en luchtig aan op mijn huid. De geur is mild en doet mij denken aan de DayWear BB Cream. De geur is alleen nog milder en vervliegt veel sneller, wat ik heel erg fijn vind, want ik ben niet zo een hele grote fan [lees: ik haar de geur van komkommer] van komkommer geur in cosmetica.

Het is natuurlijk een getinte moisturizer, dus je hoeft helemaal geen dagcrème te gebruiken. Wat je doet is ‘s morgens jouw verzorgende serum aanbrengen en daar overheen smeer je de DayWear Sheer Tint. De kleur komt tijdens het verdelen van de crème vrij.

IMG_5316

Zoals je ziet is de kleur heel erg daar. Maar laat het niet afschrikken, zoals het mij altijd heeft gedaan. Smeer het in de winkel op je gezicht en koop deze 15 ml tube en ervaar de kleur en de textuur van de crème. Het doet zo anders aan op de hand dan op het gelaat. Zie de transparante zomerse gloed! Het is natuurlijk niet gemaakt voor je handen, maar voor je gezicht en dat is waar je het op moet testen wil je het volwaardige resultaat zien en voelen. Ik ben in ieder geval lekker aan het testen, mijn bevindingen volgen later.

Je koopt de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 in de 15 ml tube voor nog geen tientje. Een full size is 50 ml en kost rond de € 60,- zonder enige korting. Ik heb mijn tubetje bij de Douglas gekocht, in de winkel, maar ze zijn ook online verkrijgbaar.

Ben jij ook vóór miniaturen tegen betaling of vindt jij een kleine sample goed genoeg?

Xo,

Wojis

One thought on “SeeBuyTry: Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer SPF 15 | eindelijk ontdekt

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top