Beauty

Favorieten producten om de dag mee te beginnen

Het begin van de dag is voor mij niet het favorieten deel van de dag, ik ben geen ochtendmens. Ik start moeizaam op, spreek niet grom een beetje, zucht heel diep en stap snel onder de douche. Daar knap ik snel op en zodra mijn tanden zijn gepoetst, mijn gezicht is gewassen en mijn body schoon is, dan ben ik wakker en blij.

Mijn ritueel valt en staat met de producten die ik gebruik en daarom zorg ik ervoor dat ik een onuitputtelijke bron van heerlijkheden heb staan om te gebruiken. Uit deze kan ik ook niet mijn favoriet kiezen omdat ik elke dag wel een andere douchegel gebruik. De producten van The Body Shop en de No Carrots en No Tomatoes gebruik ik op dit moment het meest.

Mijn gezicht reinigen doe ik dagelijks twee keer zonder over te slaan, anders voel ik me vies en je moet natuurlijk een schoon gezicht hebben voordat je je verzorging gebruikt. Ik vind niet veel producten lekker voor mijn gezicht, te kritisch denk ik, het moet een exacte combinatie zijn van reinigen, geur, zachtheid en een heerlijke zachte niet droge huid daarna. Maar ik zal een alles op een rij zette, dan wordt het een en ander duidelijk.

 • Shiseido The Skincare – Cleansing Foam
 • Jacob Hooy – Rozenwater
 • The Body Shop Nutriganics – Smoothing Eye Cream
 • The Body Shop Nutriganics – Smoothing Serum
 • GoodSkin Labs – EXTEN-10
 • Clinique – City Block Sheer 25 SPF
 • The Body Shop – Mango Whip & Body Butter
 • Sabon – Body Oil Vanilla
 • Medala – Purelan 100
 • Lush – Lemony Flutter
 • Estee Lauder – White Linnen
(deo mist, maar dat is natuurlijk duidelijk Deodo & Deodon’t)

Deze producten gebruik ik (bijna) elke dag, ik vervang wel eens eentje voor iets anders maar dit is echt de favorietenlijst van de laatste tijd.

Vooral mijn Shiseido cleansing foam, deze vind ik zo prettig, al is de Pureness deep clearing foam mijn ware favoriet, deze heb ik vervangen voor eentje die meer bij mijn leeftijd en huidtype past. Ik heb ook nog anderen geprobeerd maar ik stop op de helft en ga dan snel weer terug naar die van Shiseido. Uiteraard gebruik ik een SPF crème en deze is op dit moment mijn favoriet, City Block Sheer gebruik ik elke dag.

Het is een hele lijst maar ik doe het toch en sla niets over. Het is echt een gewoonte die bij mijn ochtendritueel hoort. Ik voel me echt beter als ik mijn favorieten gebruik, blij word ik ervan.

Dus mijn benen, armen, nagelriemen en hele droge plekken op mijn handen worden zorgvuldig met het juiste product ingesmeerd. Als ik het zo bekijk is het best wel wat zo en wat zal ik ruiken :-).

Ruiken is natuurlijk heel belangrijk, producten moeten wel lekker ruiken, ik word er vrolijk van en relaxt. Het toetje van de ochtend is altijd mijn parfum, dat doe ik als laatste op en dan ben ik meestal helemaal klaar om te gaan.

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Favorieten producten om de dag mee te beginnen

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top