Beauty Food is Good Fun LifeStyle Nieuw/New Video/Movie/VLOG's

A week in the life of… food is good | nieuwe producten | sneakers | WojisOnBeauty Short

Week zeventien en na inmiddels vier weken van verandering nog steeds niet in het oude ritme. Dat is niet zo gek, het is allemaal nog steeds vreemd, anders en chaotisch. Maar… ik ben wel weer on a roll wat eten betreft, heerlijke gezonde en afwisselende gerechten. Inspiratie genoeg en het zijn allemaal vrij snelle recepten, niks duurt langer dan drie kwartier. Ook heb ik wat nieuwe beauty producten ontdekt, waar ik nog helemaal niks van heb gelezen, wat betekend dat ik wat achter loop qua informatie. Ik heb weer een nieuwe haarkleur en nieuwe sneakers zien. Een gevulde week, voorafgaand aan bijna twee weken vrij. Kan ik mooi mijn achterstand inhalen en misschien nog een paar uurtjes zon pakken. 

IMG_2657

Maandag aten wij hamburgers en broodjes knakworst, het vlees had ik in de grillpan gegrild, beetje BBQ smaak. Verder gebakken aardappels, gebakken groenten en gemengde salade. Super lekker, het gezin was zeer te spreken over de maaltijd.

IMG_2683

Ik kreeg post van L’Occitane, maar ik ben niet op de aanbieding in gegaan, ondanks de leuke deal. Ik twijfelde heel erg over de geur, ik ken deze lijn nog niet. Mocht je nog geen klant zijn van L’Occitane, schrijf je in, de aanbiedingen zijn super leuk.

IMG_2685

Woensdag moest ik weer mee naar het zwembad, het ging beter deze keer. Mijn zoon en ik hebben nogmaals het strijdplan doorgenomen in de auto. Hij was heel duidelijk in zijn instructies en ik heb het allemaal goed gedaan deze week. Het was erg leuk, al duurde het aan en uitkleden heel lang, ik mag niet helpen zie je. Wij zijn bijna een geoliede machine, ik moet alleen iets meer vermaak verzinnen tijdens deze dodelijk saaie 45 minuten.

IMG_2687

Super gezonde snack, ik vind ‘m zo leuk. Een halve avocado, gevuld met een tomaat, overgoten met wat citroenolie, peper en zout. Een heerlijke hapje, ook zeer geschikt om mee te nemen naar je werk, ook goed op een cracker of een broodje.

IMG_2709

Woensdag nam ik het er nog even van, wij zouden wat later eten en wij hadden trek. Groot plateau hapjes en een boekje, wat wil je nog meer? De zalm tegen de rimpels, de olijven voor een mooie huid en een klein stukje droge wordt tegen de honger, perfect.

IMG_2715

Mijn nieuwe Adidas sneakers, zo geel als het zonnetje, zijn ze niet super leuk. Ze zitten heelrijk, lopen super lekker en het weegt echt helemaal niks. Het zijn Originals ZX 700 Weave in Yellow.

IMG_2718

Donderdag het eerste tandje van mijn zoon er eindelijk uit! Het was een zeer langzaam en tergend proces, na heel veel huilen en schrikken eindelijk het tandje er uit. Hij zat zo los dat het tandje al een paar keer 180 graden was gedraaid, kind uit zijn dak, mama misselijk, zus gillen… ellende. Nu het eerste tandje er gewoon uit is gevallen is hij helemaal gerust geteld, het stelde helemaal niks voor en er was geen bloed. Maar nog steeds wiebelt en trekt hij niet aan de andere losse tanden, mijn held.

IMG_2723

Donderdag maakte ik twee gerechten, ik at asperges en de kids aten iets heel ander, dus aanpoten. Maar het was de moeite zeer waard, ze waren heerlijk. Wij hebben de ham en eiren gedeeld, ik heb de asperges lekker zelf op gegeten. Ik kook de asperges trouwens in de schillen en de steeltjes, mocht je je afvragen wat voor troep er in het kookwater ligt.

IMG_2727

Ook was ik lekker bezig met opruimen en rommelen terwijl het eten op stond. Ik wilde zo graag een fles reinigen om mijn olie in te doen en mijn schenktuit op te zetten. Nou het is gelukt, al dan niet met gemak. Ik heb uiteraard een dikke snee in mijn vinger, gesneden aan de rvs rand van de fles wijn die ik heb gebruikt voor de olie. Helemaal niet gemerkt, totdat ik een druppel bloed zag liggen op tafel… ben er even bij gaan zitten. Maar ik ben happy, ik heb nu een leuke fles vol olijfolie met mijn eco schenktuit erop.

IMG_2729

Vrijdag moest ik genieten van het mooie weer, dat had ik mij in ieder geval voorgenomen. Dus alles in de SPF, goed ingesmeerd, koffie gezet en ik ben gaan zitten. Ongeveer twintig minuten voorbereiding voor ongeveer tien minuten in de zon. Het was heerlijk en het was pijnlijk duidelijk dat ik moest beginnen mijn mijn zelfbruinen. Zie de nieuwe haarkleur, het is al meer naar mijn zin dan het ws, check de glow. Het hele donkeren blijft nog wel even zitten, ik laat het er natuurlijk uitgroeien.

Vrijdagmiddag ging ik nog even langs Rituals en wat zag ik daar? Er is een nieuw summer limited edition, genaamd Mandi Lulur. Zie het er niet helemaal geweldig uit?

IMG_2738

Deze lijn is gebaseerd op de geur van Frangipani, een exotische bloem. Het is een zeer frisse en transparante bloemige geur, eentje die dus net te transparant is voor mij. Maar geloof mij, je wilt het echt gaan ruiken. Het is zo anders dan alle anderen geurlijnen van Rituals en het ziet er echt heel erg mooi uit.

IMG_2739

Er zijn verschillende producten om uit te kiezen, als je al kan kiezen, want het is zo mooi om te zien. Doucheschuim, shimmer body cream, geurkaars, badschuim [ja je leest het goed geen badolie maar een schuim], geurstokjes en een body scrum.

IMG_2740

En dan nog een geheel nieuwe lijn, Tao, de nieuwe groene adembenemend mooie lijn, op basis van Lotus. Ik houd van Lotus en ja, deze ruikt heerlijk. Het doet mij heel erg denken aan de summer lijn Flowers of India. De Tao lijn is uitgebreider dan alle ander lijnen van Rituals, er zijn ontzettend veel nieuwe producten bij gekomen. Doucheschuim, bodycream, bodyscrub, geurstokjes, deodorant, badschuim, geurkaars, handzeep, bed & body mist, voetbalsem, massage olie, voetscrub, handscrub, geurstokjes en ontspannend serum. Ben jij al geweest?

IMG_2741

Ik heb een paar dingen uit de Tao collectie meegenomen, later meer. Ook was ik even langs Douglas gegaan, ik heb een SPF product gekocht en mijn geliefde Shiseido Cleansing Foam. Ik zal de SPF crème zo snel mogelijk testen, eerst moet de zon zichzelf weer even laten zien. Graag de aankomende twee weken, ik ben ontzettend vrij.

IMG_2742

Oh ja, nadat ik de Bubble heb versmolten ging deze nog meer lekken, geen succes, vanaf het begin af aan niet. Ik besloot op advies van Shanna de Dopper te kopen. Ik kocht er twee, wel zo fijn voor de kids. Wij zijn ze aan het testen, misschien dat ik hier ook nog wel even een review over schrijf, het is best een heel leuk product en vaatwas bestendig tot 65 graden, niet geheel onbelangrijk in mijn geval.

IMG_2761

It’s not me, it’s you, de reden dat ik dit t-shirt heb gekocht.

IMG_2775

Zaterdag wilde mijn man heel graag Musaka eten, niet de Griekse variant, maar de Servische natuurijk. Ik probeer al 10 jaar mijn moeders recept na te maken en tot gister was het mij nog niet gelukt, mama zou zelf het verschil niet hebben geproefd. Wij aten dit vroeger met een goede lepel yoghurt en groene sla. Ik serveerde het met yoghurt, tomaat, komkommer, wat sperzieboontjes en spinazie uit de oven met wat kaas.

IMG_2781

Zondag een beetje extra bronzer, ik heb mijzelf zaterdag even ge-zelf-bruind, je ziet amper het verschil na één keer, maar ik vind het fantastisch. Met een snoet vol bronzen was ik helemaal ‘off white’, heelrijk. De sessies gaan door, ik zelf-bruin mijzelf tot ik een ons weeg.

IMG_2789

De uitgebreide make-up was voor de fotosessie voor mijn nieuwe BeanieBastards beanie. Ik wilde er extra netjes op staan, zodat mijn beanie extra zou stralen. Zondag was het rood, zwart en grijs, precies de kleuren van mijn nieuwe beanie… wat ben ik toch een bastard.

IMG_2802

Bijpassende sjaal, tas, nagellak en lips, precies zoals ik had gehoopt. Rouge Dior in 999 & Dior Vernis in Rouge 999 passen perfect bij mijn nieuw beanie, of andersom. Het lijkt misschien wat overdreven met een sjaal en een beanie, maar het was koud in Wijk aan Zee, de zeewind woei!

Had ik al gezegd dat ik aankomende week bijna de hele week vrij ben? 

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top