Beauty LifeStyle Looks Ods & Ends

A week in the life of… Jurkjes&RokjeMaart, blue kinda mood and a lot of food #foodisgood

Een drukker dan drukke week en ik kon echt niets laten vervallen of opschuiven. Deze week moest alles gebeuren voor de verjaardag van mijn mini-man, dus verstand op scherp, schouders eronder en zoveel mogelijk doen. Een hele week gevuld met voorbereidingen voor zijn verjaardag, trakteren, nieuwe fiets laten zien op school, eten eten en nog meer eten. Oh ja, ik had vrijdag echt zo iets vaags, maar dat lees je straks wel. Koken, bakken, rullen, smullen. Dweilen, opruimen, stofzuigen en nog een keer opruimen. Wijn, ook veel wijn en Cava, super vermoeiend maar leuk weekje. 

IMG_1885

Zoals je misschien wel weet is Jurkjes&RokjesMaart in volle gang, elke dag post ik, en gelukkig velen met mij, mijn jurk of rok outfit. Maandag was het bruin met jeans, een fijne combinatie en deze outfit was warm genoeg.

IMG_1890

Maandag heb ik twee gerechten gekookt, om de volgende dag wat tijd te besparen. De ragú saus is ook echt veel lekkerder na een nachtje trekken. Dinsdag hoefde ik allen pasta naar keus te koken en ik had er een komkommer salade bij gemaakt.

IMG_1894

Dinsdag was het paars met zwart, ontzettend vervelend jurkje dit, maar ik kan het maar niet over mijn hart verkrijgen om haar weg te gooien. Nog deze maand denk ik en dan de deur uit, ze zit niet lekker en ze pilt enorm.

IMG_1900

Dinsdag moest ik ook aan de bak[slag], muffins wilde mijn zoontje trakteren voor zijn verjaardag, dan kan geregeld worden zei ik. Wel even drie pakken gebakken, hij heeft namelijk 25 kinderen in de klas, ach, het is ook weer zo heel snel klaar. Om de traktatie verrassing extra leuk te maken gebruikte ik blauwe voedingskleurstof voor de muffins.

IMG_1905

Ze zijn heel leuk geworden! Drie verschillende tinten blauw, je had de mondjes van die kids moeten zien.

IMG_1910

Het was druk woensdagochtend, geen make-up op, haasten om de muffins nog te versieren en in het pakken. Het was een race tegen de klok, maar wij hebben het gehaald. Regenboog jurk, lekker warm, mooie blauwe sjaal erbij en klaar voor de drukke dag.

IMG_1933

Helaas moest ik woensdag dus nog een outfit posten, ik was mijn rechter oksel vergeten te voorzien van deo, laten wij zeggen dat het warme lokaal en de drukte van het trakteren mij een zeer onaangename verrassing bracht. Gelukkig was er de rest van de ochtend genoeg tijd, dus maar weer douchen, deo opdoen, outfit uitkiezen en opmaken, toch wel leuk zo wat kleur op het smoeltje.

IMG_1945

Donderdag droeg ik mijn bruine jurk met col, een zwart jeans jasje en mijn bruine laarzen. De outfit werd enorm goedgekeurd, maar men vond de laarzen die ik had uitgezocht erbij niet mooi. Nou ik eigenlijk ook niet, maar het was zo druk geweest woensdag dat ik echt last had van mijn voeten. En de laarzen die ik koos zitten niet alleen lekker, ze zijn heerlijk warm. Al met al is het gewoon tijd voor nog een leuk paar zwarte laarsjes zonder hak, biker boots achtig, lekker grof met een vachtje misschien ;-).

IMG_1952

Ik ben ook al een tijdje aan het kijken naar sneakers, nou ben ik niet een sneaker girl, maar ik vind het zo leuk staan in de zomer. Dus weer eens kijken, lastig hoor, any tips zijn welkom, wil mooie sneaker die overal bij kunnen.

IMG_1956

Coco Rouge, wat een feest! Heb jij de Coco-Quiz al gedaan?

IMG_1964

Vrijdag was het vrolijk, bloemen, zonnig en heel erg roze, ik gebruik FloraBotanica zo graag als de zon schijnt. Wat een prachtige geur, zo fijn.

IMG_1965

Ook gebruik ik deze maand heel veel het Naked 3 palette, zulke mooie kleuren en ze staan ook zo leuk van alle outfits. Heel roze en heel zacht, deze komt wel terug in de favorieten van deze maand denk ik.

IMG_1969

Ik zei toch heel veel roze en roze was het, de outfit van vrijdag.

IMG_1975

Ik moest zo lachen toen ik mijn handschoenen aan deed, schoonmaken, stofzuigen, dweilen, gewoon met mijn rok aan. Wel was ik te laat, ik had mijn nagels al helemaal vernield, stom! Vrijdag was ook de dag dat ik mijzelf buiten heb gesloten met de sleutel nog in de deur… wat een doffe ellende! Gelukkig hebben mijn super buurman en ik [vooral de buurman] de deur toch open gekregen, wat een geluk had ik zeg.

IMG_1978

Het was vrijdagavond hoog tijd om te koken, ik moest twee kwarktaarten maken, zuurkoolschotel, grote pan met ragú saus en drie pakken pannenkoeken wegbakken. Nou op de pannenkoeken na is het gelukt.

IMG_1979

Zaterdagochtend half negen ben ik aan de pannenkoeken begonnen, ik heb ruim anderhalf uur staan bakken, maar dan heb je ook wel wat. Multitasken gaat niet altijd goed, er was een pannenkoek iets te knapperig.

IMG_1986

De outfit van zaterdag, een beetje fris, maar zodra het wat drukker werd en ik rond moest rennen was het heel erg goed te doen. Wel kousen aan, het was nog echt te koud voor blote benen.

IMG_1989

Van mijn lieve Mirjam kreeg ik deze prachtige bos tulpen en een vaasje te leen. Ze was vergeten te vragen of ze iets kon maken voor mij, want ze had het zo druk gehad en daarom kreeg ik bloemen. Hoe lief is dat!

IMG_1999

Zondag was het een langzame start, heel langzaam, ik was moe. Ergens in de middag kreeg ik trek in couscous, nou dan maak ik couscous, heb ik meteen genoeg gemaakt voor de lunch maandag. Lekker met tomaat, bieslook, dadels en fetakaas.

IMG_2002

De outfit van zondag was mijn nieuwe zwarte jurkje, hij is toch wel heel leuk. Ik droeg deze jurk met mijn gebloemde jasje die ik kocht in Amstelveen en mijn zwarte suède ballerina flats, ik moest de voeten weer een dagje rust geven.

IMG_1993

Een drukke, maar hele fijne week, vol met leuke outfits, heerlijk eten, geweldig gezelschap en bijzonder veel verrassingen. Fijne aankomende week allemaal.

Wojis

3 thoughts on “A week in the life of… Jurkjes&RokjeMaart, blue kinda mood and a lot of food #foodisgood

  1. Leuke foto’s en nog proficiat met je zoontje! Het laatste jurkje is echt mooi, is dat het jurkje dat je bij de h&m hebt gekocht?X

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top