Beauty Fashion Food is Good Fun Looks Ods & Ends

A week in the life of… | Kunstige Shizzle Dizzle

De gouden draad deze week is kunst. Van kunstige oplossingen en ideeën tot kunst met een grote K. Ergens ook wel fijn dat deze week voorbij is, het was er eentje met veel deadlines en verplichtingen. Waar ik een beetje de pest over in heb is het bakken, dat is er helemaal niet van gekomen deze week. Wel heb ik mijn mooie rode schort weer gevonden, die ligt bak-start-klaar. Deze week staan pepernoten en gevulde speculaas op de agenda, en appelflappen [want daar heb ik al weken trek in]. Maar eerst de afgelopen week in foto’s, heel veel foto’s.

IMG_5692

Zondag deze prachtige hartige taart gemaakt, samen met een grote kom linzensoep een perfecte en snelle zondagse maaltijd. Prei, witlof, ham en lekker veel room en kaas. Let ook op de mega grote korst, speciaal voor de kinderen. Kunnen ze lekker breken en knabbelen, vinden ze het lekkerst van de hele taart.

IMG_5696

Maandag gezeur met de vaatwasser, eigenlijk al een week gerommel, maar maandag was het echt mis. De vaat wordt niet goed schoon en er is iets met de spuitarmen. Enfin, weer uit elkaar en kijken en nog maar een keer schoonmaken. Niet leuk en het kan niet op een vervelender moment… as usual.

IMG_5697

Woensdag was een hele drukke dag, ik heb mijn woensdagochtend-loopje moeten verplaatsen naar de middag. Waar eigenlijk geen tijd was, dus besloot ik te lopen tijdens de zwemles van zoonlief. Ging prima, maar halverwege kwam de zon door en bleek mijn hardlooptrui iets te warm. Afkoelen in het zwembad is er ook niet bij, het is daar altijd bloedheet. Laten wij zeggen dat het maar goed is dat er in het zwembad altijd al een vreemde lucht hangt.

IMG_5703

Woensdag kwamen ook mijn nieuwe laarsjes binnen, zwart suède en ze lopen als een zonnetje. Ik ben blij, maar dat kan je duidelijk zien op deze foto. En wat knap ik toch op na een warme douche en een vleugje lipstick.

IMG_5704

‘s Avonds vond ik tijdens het zoeken naar soda [voor de vaatwasser] mijn mooie rode schort terug. Ik houd van polka dot, zeker in combinatie met rood. Is ze niet schattig, er zit ook een biesje aan de onderkant zo’n heel erg ’50-ties bies.

IMG_5711

Deze kwam ik tijdens een rondje InstaGram tegen, ik dacht: “deze moet ik even delen met iedereen”. Here it is!

IMG_5716

Donderdagavond moest ik mijn man begeleiden naar het ziekenhuis, terwijl ik moest wachten besloot ik een rondje kunst te doen.

IMG_5717

Erg mooi deze, er hingen nog meer bloemen, maar deze gele compositie sprong er gewoon uit.

IMG_5715

En een bezoek aan het ziekenhuis betekent een bakkie slechte koffie!

IMG_5718

Hoe mooi is deze, rood en grijs, zo sterk.

IMG_5719

Tango 1 was ook mooi, maar lang niet zo mooi als de rode.

IMG_5720

Ik wilde haar knuffelen, maar dat heb ik niet gedaan. Kijken doe je met je oogjes en niet met je handjes. Heel zacht en vol compassie mevrouw Kayo.

IMG_5721

Er stonden nog meer beelden van Yvonne Jansen, erg mooi.

IMG_5722

Deze acryl kwam ik tegen op weg naar de volgende verdieping, de kleuren en de opstelling deden mij stilstaan.

IMG_5723

Van Henk Lilian den Breems heb ik alleen deze gezien, verder hing er niks in de hal.

IMG_5724

Dit beeld doet mij denken aan de kromming van tijdruimte, hoe suf is dat?!

IMG_5726

Geen idee wat de kunstenaar hiermee heeft willen uitbeelden, het is gewoon mooi.

IMG_5725

Dit was het hoekje met de bal, komt niet helemaal tot zijn recht op mijn foto. Heel mooi ook hoe het licht is gebruikt bij deze display. Hoe dan ook, mijn half uur durende rondje kunst heef mij goed gedaan. Het dood de tijd die je anders zit te verdoen met vieze koffie en het lezen van een boekje uit een verouderde leesmap. Ik heb een heerlijk stuk gelopen in een compleet stil ziekenhuis, heel rustgevend.

IMG_5728

Vrijdag werd ik na mijn loopje verbannen door mijn mijn, mijn eigen man, verbannen uit mijn eigen keuken! Dus ben ik maar gaan douchen en heb ik koffie gehaald bij de lieve buurman. Kreeg er ook een eitje bij, nadat ik had verteld dat ik was verbannen uit mijn eigen keuken, door mijn eigen man! Hoe super lieve buurman voor mij zorgt. Met een gevuld buikje en een verzadigd smoeltje mocht ik een uurtje later weer naar huis, mijn eigen huis, van mijn eigen man. Mijn buurvrouw boft maar.

IMG_5731

Vrijdag kreeg ik mijn bestelling binnen met strijkbaar reparatiedoek [mijn kleine man is heel wat van plan, iets met destroyed jeans] en mijn langverwachte ritstrekker. Terwijl ik op zoek was naar het engelse woord voor ritstrekker [puller], om de fabrikant van mijn tas te mailen en te vragen of ze er eentje zouden kunnen opsturen, vroeg ik mij af hoe dat in het Nederlands heet. Dat eenmaal uitgevonden, bleek je die dingen gewoon te kunnen kopen in verschillende winkels en webwinkels.

IMG_5732

Dus heb ik er maar eentje besteld, ik kreeg namelijk geen gehoor uit Italië over mijn missende trekker. Ik heb nu ongelijke trekkers, maar altijd beter dan een paperclip. Ik heb deze tas al jaren niet gebruikt omdat er een trekker mistte.

IMG_5745

Marsala agrees with me, and I must say I’m starting to agree with Marsala! Zondag party time, black with a twist en natuurlijk diep rode lippen. Ik kreeg nog een heel mooi compliment over mijn lipstick op het feestje, het is ook wel een hele mooie Burgundy kleur.

IMG_5746

1000 gram, just saying, week 42 komt helemaal goed!

Xo,

Wojis

5 thoughts on “A week in the life of… | Kunstige Shizzle Dizzle

  1. Inderdaad de perfecte hartige taart. Wauw wat ziet die er mooi uit. Prachtige schilderijen zeg, ik vind vooral die man of het is nou een vrouw die staande erg mooi

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top