Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

Beauty Favorites augustus 2015 | Mijn eigen Life Savers van Paula’s Choice

De hele maand augustus loop ik voor mijn gevoel achter de feiten aan, zo ook met mijn favorieten. Meestal heb ik ze al apart liggen en maak ik in de laatste week van de maand de foto’s. Augustus was anders, het was rommelig en erg druk. Juist door die drukte zijn de Beauty Favorites echte favorieten en was het een no-brainer deze keer. Mijn Life Savers op een rijtje, de liefjes van augustus, kijk je mee.

IMG_5199

Paula’s Choice bracht onlangs dit fantastische palette uit, naast dit plaatje een heerlijke mascara en twee super mooie lipglossjes met SPF 40. En je kan het wellicht al raden, ze zijn allemaal de favorieten van augustus, zonder enige twijfel. Deze mooie producten verdienen een beetje extra aandacht, ze hebben perfect werk geleverd. Zoals ik al zei was augustus druk en chaotisch, waardoor ik weinig tijd en zin had om mijn snoet te kleuren, laat staan uitgebreide looks te maken. Gelukkig ben ik in de zomer niet zo heel erg bleek [bedankt ouderdomsvlekken] en is mijn snoet zo goed als ontsteking-vrij. Ik besloot om zo min mogelijk make-up te dragen en zoveel mogelijk dezelfde producten te gebruiken. Puur uit gemak en om tijd te besparen, helemaal niks is zo ontzettend helemaal niks.

IMG_5201

Het Blush It On Contour Palette bevat alle kleuren die ik nodig heb om mijn gezicht wat kleur te geven. Naast vier mooie kleuren blush bevat dit palette ook een highlighter en een bronzen. Door de super fijne textuur van de poeders is het mengen van de producten een genot en is het resultaat subtiel en is mijn gezicht helemaal af. Ik heb hiervoor de M*A*C 182 Buffer Brush gebruikt, hopla, gewoon voor alles en blenden maar. De highlighter heb ik met mijn vingers aangebracht, niet met de kwast. Wel elke dag of twee goed uitwassen en laten drogen voor de volgende applicatie. Ik was verbaasd dat ik het af kon met een enkele kwast [de dwangneuroot in mij gebruikt altijd 1 kwast per kleur]. De M*A*C 182 bleek de perfecte kwast om deze mooie poeder te blenden.

Dan de FANtastic Lash Mascara, een fijne mascara met een subtiel resultaat die gewoon goed blijft zitten. Dus ben ik deze maar gewoon blijven gebruiken en nog steeds vind ik het een fijne mascara. Ik mis na twee laagjes nog wel wat definitie, ik houd van iets meer volume, maar mijn wimpers zijn perfect gesepareerd en het resultaat is subtiel. Het geeft een frisse en mooie oogopslag, waar zelfs mijn dochter van onder de indruk is. Geen spinraggen of klonten, geen uitloop en zwarte vegen onder de ogen. Voor haar was het ook duidelijk, dit is een geweldige mascara. Ze is erg uitgesproken over haar make-up [ze is een jonge tiener en weet nu al hoe het moet] vooral mascara.

De twee Resist Anti-Aging Lipgloss met SPF 40 zijn echte redders in nood, altijd in mijn tas en ik ben klaar voor de hele dag. SPF voor de lippen en meteen een prachtige glans om mijn look af te maken, ik wil geen zomerse dag meer zonder. Wat een plaatjes, vooral de ‘Sheer Pink’, deze geeft net dat beetje kleur aan je lippen om er opgemaakt uit te zien. ‘Clearshine’ is echt transparant, deze vind ik meer voor naar het strand en in de tuin en om de lippen te beschermen tegen de zon. Ook gebruik ik ‘m ook over gekleurde lipstick of potloden heen, erg mooi en zo fijn om te dragen.

Natuurlijk had ik ook andere kwasten kunnen gebruiken, maar het bleek helemaal niet nodig. Wel heb ik andere lip-producten gebruikt en hier en daar een een glitter blush of een beetje oogschaduw. Zelfs nog wel een keer of twee drie wat oogpotlood, maar over all waren dit wel mijn dagelijkse producten, echt de basis. Nee, als er Beauty Favorites hun titel hebben verdiend, dan zijn het deze schoonheden wel. Mocht je meer willen lezen, klik dan een op deze Paula’s Choice Link.

Wissel jij ook wel eens van product, of gebruik je eigenlijk het hele jaar door hetzelfde?

Xo,

Wojis

One thought on “Beauty Favorites augustus 2015 | Mijn eigen Life Savers van Paula’s Choice

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top