Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Kneipp badschuim passievrucht-grapefruit, vrolijk gevoel

Een grote oranje fles van 400 ml. gevuld met een heerlijke zoete badschuim van passievrucht-grapefruit. Eerlijk gezegd deed het mij heel erg denken aan papaja, maar het is toch echt passievrucht-grapefruit. Het resultaat is een heerlijke zoete fruitgeur, met een fel oranje kleur, die het badwater iets doet verkleuren en een geweldige milde heerlijke geur geeft. Je krijgt er inderdaad een vrolijk gevoel van, het doet denken aan de zomer en dat is heelrijk. De kinderen zijn er enorm gek op en baden er bijna elke dag in sinds het in de badkamer staat.

Kneipp Badschuim Passievrucht Grapefruit

  • Zonder conserveringsmiddelen (zoals parabenen)
  • Zonder minerale oliën
  • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
  • Succesvol dermatologisch getest
  • Zeepvrij en pH-neutraal
  • Niet getest op dieren

De verpakking is handig en erg leuk ontworpen, het geeft meteen een klein beetje zomer in de badkamer en helemaal als je de dop er af schroeft. Dan vult de badkamer zich met een heerlijke fruitige geur.

Kneipp Badschuim Passievrucht Grapefruit

Ingrediënten:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Tocopherol, CI 45350, CI 16255.

Kneipp Badschuim Passievrucht Grapefruit

Zoals je kan zien zit er wel SLS in en dat is jammer, maar begrijpelijk gezien het een badschuim is. Ook zit er een hoop olie in, dus het geeft niet direct een droog gevoel, omdat ik zelf altijd al een klein beetje EVOO in het badwater toevoeg voel je daar helemaal niks van, ook niet met het koude weer wat we nu hebben.

Het is echt een heerlijk geurend badproduct, wat zorgt voor een fijne badder-sessie, voor ons een blijver denk ik zo, maar misschien proberen we  ook eens de andere smaakjes.

Zijn jullie al aan de Kneipp, of zijn jullie nog steeds niet overtuigd? Heb je al een favoriet?

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Kneipp badschuim passievrucht-grapefruit, vrolijk gevoel

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top