Beauty

GoodSkin Labs Filextra

Wilde even een stukje schrijven over Filextra, deze crème heb ik ongeveer een jaar gelden ontdekt. Deze kreeg ik geadviseerd omdat ik zo’n vocht arme huid heb en mijn huid dof en gewoon energieloos was, gewoon op-er-de-pop!

Ik had verschillende vocht inbrengende cremes geprobeerd maar niks hielp voldoende, vaak was het voor in de ochtend genoeg, maar merkte ik in de loop van de dag dat het niet voldoende deed. Ook vind ik het prettig als een crème niet te veel ruikt en niet zo’n glibberig vliesje op mijn gezicht laat. Vooral ook omdat ik eigenlijk altijd een zonnebrandcrème of sunblock droeg. Die dag heb ik ook de UV SPF high crème van Dr. Brandt meegenomen, omdat de Filextra geen SPF factor heeft. Deze combinatie is voor mij perfect, zeker als het wat kouder weer is.

Het heeft inderdaad zoals de dame bij de Douglas al zei, een paar dagen geduurd voordat ik de dosering goed had. Je hebt de neiging om nogal wat meer te gebruiken dan dat nodig is. Ik was na een paar dagen al verkocht, wat een verschil en mijn gezicht voelt de hele dag lekker fris en gezond aan. Een openbaring…. Nast de Filextra was het advies een vocht inbrengend en houdend serum te gebruiken als kuur van 14 dagen onder mijn dag- en nachtverzorging. Het heeft een groot verschil gemaakt. Na die 14 dagen kuren gebruikte ik de Filextra alleen nog als dagcreme en ben ik weer overgestapt naar mijn standaard avond verzorging.

Als ik de Filextra te veel, te stroef of te rijk vind, dan vervang ik die met de Dr. Brandt lineless invinate moisture. De lineless is ook te vergelijken met de Exten-10 ook van GoodSkin Labs, deze heb ik alleen nog  niet geprobeerd in de zomer. Deze voelt zo heerlijk zacht en maakt mijn teint zo fris.  In de Exten-10 zit wel een SPF factor van 15 maar ik gebruik evengoed de Dr. Brandt UV SPF protection, voor mij minimaal factor 30.

Wat ik nog even wil melden, de GoodSkin Labs crèmes zijn wat rijker en voelen wat meer aanwezig op de huid, tegenover de lineless van Dr. Brandt. Dat is in de zomermaanden heerlijk, maar de Filextra doet gewoon veel meer (in ieder geval voor mijn vochtarme huid).  Tijdens het gebruik van de lineless heb ik ook een periode de Filextra als nachtcreme gebruikt. Het is gewoon even zoeken naar het beste resultaat en wat je het prettigst is.

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top