Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstic in Cinnamon

De Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstic in Cinnamon hadden jullie nog van mij tegoed, dat het een prachtige kleur is had ik al gezegd… pics or it didn’t happen! Nou ik heb er even mijn best op gedaan, hoop dat je het goed kan zien.

IMG_9926

De shimmer in deze lipstick is echt geweldig, het is geen goud, het is geen bruin en het is geen brons. Het is een combinatie van alles, die uiteindelijk komt tot een overheerlijke bruine kleur. Dit is dan ook echt een kleur waarvan ik denk dat het iedereen zou staan, in my humble opinion is bruin wel een beetje the way to go deze winter. En je doet echt geen miskoop als je een Hydra Lustre Lipstick van Estée Lauder koopt, het zijn heerlijke lipsticks.

IMG_9899

Het is wat lastig op de foto te krijgen, maar de shimmer is bijna metallic als van autolak, heel fijn en zeer diep qua effect. Vindt je dook niet dat de huls schitterend past bij de kleur  Cinnamon. Ik heb een foto van het doosje toegevoegd, zodat je weet waar je naar moet zoeken. Zover ik weet is Cinnamon een limited edition kleur, dus je zult er niet te lang mee moeten wachten ben ik bang.

IMG_9898

Het zonnetje scheen volop! Mijn Cinnamon lipstick complimenteert mijn Too Faced bronzer heel goed, prachtige combinatie. Winner!

IMG_9934

Ben wel een beetje een Estée Lauder fan de laatste jaren, dat komt mede door de Signature Hydra Lustre Lipstic waar ik zo dol op ben. Het zijn goed gepigmenteerde kleuren, voedend voor de lippen en ze korrelen echt helemaal niet [daar heb ik ook zo een hekel aan]. Wat ik ook heel erg prettig vind is de structuur en geur van deze lipsticks, gewoon erg prettig. En uiteraard niet geheel onbelangrijk, ze blijven echt heel goed zitten [niet mijn grootste zorg].

Hebben jullie al wat bruin in je bezig, of ga je niet voor bruine lippen deze winter?

Kusje,

Wojis

5 thoughts on “Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstic in Cinnamon

  1. Mooie lipstick! Hij staat je goed! Heb zelf een soortgelijke kleur van l’ancome die ik de laatste tijd toch weer geregeld draag (zo een 2 jaar oud)

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top