Beauty

Now that’s a favourite

Alle heerlijkheden op een rij, favorieten van de laatste tijd, wat gebruik ik zo vaak als ik kan. Deze keer een aantal favorieten van Rituals en nog wat andere heerlijkheden, wat make-up en verzorging. Let’s do it!

Om te beginnen uiteraard mijn Rituals Laughing Buddha Fortune Oil & Touch of Happiness body cream. Ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen, het is zo heerlijk en zacht, ik word hier heel erg blij van. Heb je ze nog niet geprobeerd, doe het dan, gewoon in de winkel, kan je meteen testen of je hier blij van wordt net als ik.

IMG_8605

Dan nog daarbij de Rituals Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion, die kon natuurlijk niet ontbreken en deze is ook zo lekker. De geur is uiteraard super fijn, maar de cream is ook gewoon heel erg goed. Ook echt eentje die ik kan aanraden, ik gebruik deze echt elke dag.

IMG_9579

En als laatste van Ritaul, maar zeker niet ondergeschikt aan alle bovenstaande beauties de Miracle Scrub voor de handjes, gewoon goddelijk. Als je niet voor al die andere producten langs Rituals gaat, ga dan voor deze scrub.

IMG_9573

Eentje die je al heel vaak voorbij hebt zien komen is mijn geliefde Clinique Stay Matte Foundation en deze gebruik ik nu ook bijna elke dag, echt zo goed voor mijn vette toet. De looks van de laatste weken zijn bijna allemaal het werk van deze geweldige foundation.

P1050082

Een mond vol, maar dan heb je ook wel wat, mijn Too Faced Sun Bunny Caribbean in a Compact Bronzing Powder. Deze gebruik ik zo veel de laatste weken en niet alleen als bronzer, maar ook als blush.

IMG_9304

En natuurlijk mijn Rouge Allure Velvet, je dacht toch niet dat ik deze zou vergeten. Deze siert mijn lippen regelmatig en ik ben er zo blij mee [kissable red lips].

IMG_9393

De laatste in de categorie make-up is mijn nieuwe aanwinst van Clinique, de take the day off make-up remover. Ik wil er nog niet al te veel over zeggen, maar hij is wel al favoriet, de review komt zo snel mogelijk.

IMG_9631

Last but certainly not least de CHI Silk Infusion®, deze gebruik ik ook veel, ook al gebruik ik geen föhn of tang voor mijn haar, gewoon als treatment en het is sooooo gooooood!

IMG_8936

Dat zijn mijn favorieten voor nu, kleine schatten die zeker de moeite waard zijn eens te proberen en welke ik met liefde gebruik.

Heb jij nog favorieten die je wilt delen?

Tot snel,

Wojis

2 thoughts on “Now that’s a favourite

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top