Beauty Ods & Ends

Rituals Miracle Scrub voor handen, met Ginseng en Ginkgo Biloba

Vandaag een ode aan de Rituals Miracle Scrub, een srub voor je handen die ze met recht de naam ‘miracle’ hebben gegeven. Deze scrub is bedoeld voor je handen en is gewoon goddelijk, ik wil er geen ander woord voor gebruiken dan goddelijk.

IMG_9574

De scrub is verrijkt met Ginseng en Ginkgo Biloba en die geven deze een heerlijke geur, zo mild en zacht, zo opwekkend, super lekker. De olie en de Shea butter in de scrub doen echt wonderen met vermoeide en droge handen. De structuur van deze beauty is precies goed en doet puik werk zonder al het vel van je botten te schrapen. Het echte wonder wordt gedaan door de olie en de Shea butter, de wonder-combinatie die mijn handen zacht en gevoed achterlaten.

IMG_9576

Je kan de scrub op droge handen gebruiken, ik was ze wel altijd eerst even lekker [schoon is schoon is schoon] en dan even schubben en lekker even masseer. Daarna spoel ik het af en dep mijn handen droog, oh zo fijn gevoel aan mijn poezelige handjes. De korrel is gewoon precies goed en de vettige laat is echt perfect, niet te veel maar zeker niet te weinig. Deze handscrub mag elke dag gebruikt worden gelukkig, want het is heerlijk en mijn handen voelen extra zacht sinds ik ‘m gebruik.

IMG_9577

IMHO is dit wel even een tripje naar de Rituals winkel of couter waard, probeer het gewoon eens, je kan het in de winkel even testen of je het wat vindt. Voor € 11,50 heb je al een tube van 75 ml. en als je last hebt van droge en ruwe handen, is het echt een aanrader. Ik gebruik deze scrub elke avond voor ik naar bed ga, lekker zacht zijn mijn handen dan en dan kan de olie en de Shea butter lekker lang intrekken.

Heb jij last van droge en ruwe handen als het wat kouder wordt en wat gebruik jij dan?

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top