LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Rituals Divine Dishes – Green Apple & Coriander afwasmiddel

Zo mild dat je er wel mee zou kunnen douchen, althans dat was mijn idee toen ik Divine Dishes kreeg. Dit super lekker ruikende afwasmiddel is en blijft een afwasmiddel maar toch speelt het nog door mijn hoofd. En nee, ik heb het nog niet gedaan, het douchen niet, wel afwassen uiteraard.

IMG_9569

Is het geen fantastische kleur? Ik vind ‘m prachtig en ik vind ‘m heel erg lekker ruiken, erg fris en schoon en schoon [ik houd van schoon]. Appel en koriander zijn goede vrienden en in deze Divine Dishes afwasmiddel echt de beste buddies, mild voor mijn handen en straf tegen vet en viezigheid.

IMG_9570

Ik kan denk ik heel kort zijn, het is een heel fijn en goed afwasmiddel en het ruikt subliem zonder dat het de epidermis verwijderd, win win win zeg ik! De vaat wint, mijn handen winnen, mijn neus… alles eigenlijk wel. Alleen misschien niet je portemonnee, 400 ml. voor € 5,-, maar het is wel eens een verandering qua geur van al die synthetische über hygienische geuren, groen en fijn en zonder venijn.

IMG_9572

Ingredienten:  ANIONIC SURFACE-ACTIVE MATERIALS / AGENTS DE SURFACE ANIONIQUES / ANIONISCHE TENSIDEN / TENSIOACTIVOS ANIÓNICOS / TENSIOATTIVI ANIONICI / ANIONOGENE OPPERVLAKTE ACTIEVE STOFFEN: 15%-30%. NON-IONIC SURFACE-ACTIVE MATERIALS / AGENTS DE SURFACE NON IONIQUES / NICHTIONISCHE TENSIDEN / TENSIOACTIVOS NO IÓNICOS / TENSIOACTIVOS NÃO IÓNICOS / TENSIOATTIVI NON IONICI / NIET IONOGENE OPPERVLAKTE ACTIEVE STOFFEN: < 5%. AMFOTERIC SURFACE-ACTIVE MATERIALS / AGENTS DE SURFACE AMPHOTÈRES / AMFOTERISCHE TENSIDEN / TENSIOACTIVOS ANFÓTEROS / TENSIOACTIVOS ANFO- TÉRICOS / TENSIOATTIVI ANFOTERI / AMFOTERE OPPERVLAKTE ACTIEVE STOFFEN: < 5%. PARFUM/FRAGRANCE, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

– bron: www.rituals.nl –

Op zich niet veel erger dan een heleboel doucheproducten en shampoos out there, maar gezien de verhoudingen er zijn om vet te verwijderen, kies ik er toch voor niet te badderen of douchen met deze darling. Ik zou kunnen overwegen het te drinken, maar dat is denk ik ook niet helemaal de bedoeling ;-). Even alle gekheid aside, dit is een heerlijk afwasmiddel, het werkt prettig, goed en zuinig en is echt heel mild voor onze handen zonder dat het ten kosten gaat van het resultaat. Rituals heeft echt een Divine Dishes gemaakt en het is echt een super cadeau om te krijgen, dus ook een aanrader om jezelf eens te verwennen of bij de eerst mogelijke gelegenheid in plaats van bloemen cadeau te geven. Iemand die gek is op heerlijke geuren en een schone vaat zal je dankbaar zijn en Ritual fans ook hoor ik weet het zeker!

Zou jij afwassen met deze schoonheid of lekker douchen?

Check je later,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top