BeautyBucketList Fashion Looks

SeeBuyTry: Verjaardagsjurk… help!

In de SeeBuyTry vandaag een outfit, die ik nog niet heb, ik had gehoopt al een mooie jurk te hebben gevonden, maar het wil nog niet zo. De jurk die ik zelf heel mooi vond, maar compleet is afgekeurd door mijn echtgenoot is deze:

EV421C0DM-802@1.1

bron: www.zalando.nl.

Over het algemeen heeft hij geen inspraak, maar voor mijn verjaardagsjurk maak ik een uitzondering. Hij vindt de gouden randen niet mooi. Er was geen commentaar op het resultaat, maar die gouden banen zijn er twee of in ieder geval één te veel. Ik ben het er niet hemelaal mee eens, maar de jurk gaat terug.

De volgende twee zijn onderweg en zijn pre approved:

EV421C0AX-802@1.1

bron: www.zalando.nl.

Een beetje saai is mijn idee, maar het model spreekt mij erg aan en ik hoef met mijn make-up geen rekening te houden met andere kleuren… Red Birthday Lips & Big Birthday Hair baby :-).

V1021C02I-Q00@1.1

bron: www.zalando.nl.

En deze beauty, ik vind deze jurk erg mooi en ik weet ook precies hoe ik mijn haren zou doen en wat voor make-up.

Ik ben zeer benieuwd naar jou mening, so what say you the jury?

Grz,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Verjaardagsjurk… help!

  1. Die met goud is misschien inderdaad iets te beyoncé 😉 Zwarte jurk is mooi. OK, misschien wel een pietsie saai, maar met een (paar) mooie accessoire(s) prima op te leuken naar iets feestelijks. En daarnaast nog multi-inzetbaar voor andere gelegenheden als LBD.
    De wit-met-zwarte jurk is wat meer uitgesproken en daardoor wat minder multifunctie. Wel mooi, maar ben zelf niet zo’n fan van strapless (altijd omhoog sjorren en hoge kans op van die lelijke vetrollen tussen oksel en borst… Of zou dat gewoon aan mijn rare lijf liggen? 🙂 )
    Lang verhaal kort: ik zou voor de zwarte gaan!

    1. Niks mis met jouw lijf Edy, kan B. nog een puntje aan zuigen! Je hebt wel gelijk, de strapless kan zomaar vetrollen extra creëren en dat is niet de bedoeling. En ja die zwarte kan altijd… thnx

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top