Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

FOTD met RiRi ♥ M*A*C Summer Heaux Lipstick

Elke keer bij het aanbrengen van mijn Heaux besef ik me hoe mooi ik de MAC RiRi Heaux vind en de laatste keer bedacht ik me dat ik jullie nog een look schuldig ben.

IMG_8137

Je kan zien dat ik de groeven van mijn onderlip niet helemaal besmeerd kreeg, maar ik wilde niet opnieuw beginnen, dat is echt een drama met dit soort kleuren en kwaliteit lipstick. Na de lunch heb ik er wat van mijn Bourjois Color Boost overheen gedaan, weg groeven, weg matte lipstick en meteen SPF 15 [love the result].

IMG_8161

Aan het einde van de middag, twee tussendoortjes en veel water drinken later was het resultaat nog steeds verbluffend. Nee qua kwaliteit heb ik geen klagen, zelfs niet na het aanbrengen van een ander product er overheen.

IMG_8149

Als je deze nog zou kunnen kopen of als MAC deze kleur nog eens uitbrengt, raad ik je aan om ‘m toch even te proberen, al is het maar op je hand. Hoe mooi deze kleur ook is, je moet wel goed bedenken dat het een matte lipstick is, ik vind het heel mooi om er een glansje overheen te doen. Ook is deze lipstick heel, heel, heel erg stroef is en dat het heel moeilijk aanbrengt, je hebt echt een kwastje nodig of een vettige onderlaag.

Verder kan ik je wel vertellen dat het prettig voelt op de lippen en dat deze Heaux uit de RiRi collectie heel erg goed blijft zitten en zonder lipliner prima te dragen is. Zelfs na veel water drinken en twee keer eten, bleef hij goed zitten. Ik ben er erg blij mee en wat is het een prachtige cerise kleur, right up my alley.

Hoe vindt jij mijn Heaux en houdt jij van matte stroeve lipstick?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “FOTD met RiRi ♥ M*A*C Summer Heaux Lipstick

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top