BeautyBucketList Fun LifeStyle Ods & Ends

SeeBuyTry: Octopus Showercaddy in Blue

Dit is zo een artikel wat ik zo leuk vind dat het me eerlijk gezegd niet uit maakt of het echt goed werkt of niet. Soms wint het oog van praktisch, bij mij vaker dan mijn man lief is. En zo ook met deze Octopus Showercaddy, die ik voor het eerst zag eind juli op verjaardag bij een vriendin van mij. En nu heb ik er zelf ook eentje, een blauwe, yay!

IMG_8167

Het doosje is al cute, zo hangen ze ook in de winkels geloof ik, met een tentakel uit het doosje, er zit namelijk een gaatje in de bovenkant van het doosje. Dus spits je ogen als je ergens komt, ze zitten wellicht verstopt in deze lieve witte doosjes met oogjes.

IMG_8169

Zoals je kan zien heb ik de blauwe Octopus gekozen, je kan ook gaan voor een groen, zwart of rood. Mijn Octopus Showercaddy heb ik besteld bij www.cadeau.nl en ik betaalde er € 24,- voor, misschien best duur, maar ik vind hem zo ontzettend leuk.

IMG_8170

Hij is zo cute, het was love at first sight… en nu hangt de blauwe versie in onze douche en houdt hij mijn shower beauties vast. De naam verraad het al, je hebt negen tentakels om flessen in te hangen, eentje steekt uit zijn kop om ‘m ergens aan af te hangen.

IMG_8174

Of het handiger is dan een plankje, dat moet je zelf maar bedenken, ik vind het erg leuk en de kids ook.

Wat vindt jij van mijn Octopus Showercaddy, dure gekkigheid of coole design?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “SeeBuyTry: Octopus Showercaddy in Blue

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top