Beauty Ods & Ends

Wortels goed voor huid en haar

Yes To Tomatoes, Carrots en Cucumber is een merk met natuurlijke huid- en haarverzorings producten zonder parabenen, petroleum, SLS en weemakers (phthalate). Ik heb dit voor het eerst in de tuinen gezien, geroken en gekocht en inmiddels erg verzot op verschillende producten die ze in het assortiment hebben.

Er was weer een mooie aanbieding bij de Tuinen en ik heb deze keer van de Yes To Carrots serie de Nourishing Shampoo, Pampering Conditioner en de Hydrating Shower Gel gekocht. Vooral de douchegel is heel erg fijn, ik had de Yes to Tomatoes al eens gekocht en wat ruiken ze lekker. Wederom ben ik niet teleurgesteld de Yes to Carrots ruikt ook fantastisch, lekker zoet en ergens fruitig.

De shampoo en conditioner zijn ook erg lekker, voelen lekker en ruiken lekker. Ik moet zeggen dat ik ook erg tevreden ben met de kwaliteit van de producten. Mijn haar is heerlijk zacht na het wassen en voelt heerlijk zacht en schoon. Na de conditioner is mijn haar zacht en gevoed en kamt heel gemakkelijk door. Ik heb heel vaak dat mijn hoofdhuid uitdroogt van shampoo of cremespoeling, dat heb ik met deze producten helemaal niet. Deze producten voelen zo mild aan dat ik denk dat zelf bij dagelijks gebruik mijn hoofdje niet uitdroogt.

Wat wel goed is om te weten is dat er parfum in de producten zit, voor een complete lijst met ingrediënten kan je kijken op de website Yes To Carrots. De dame bij de Tuinen wist mij te vertellen dat binnenkort de producten ook parfum vrij zullen zijn. Daar heb ik verder niks over kunnen vinden op de website.

En zoals ze bij Yes to Carrots zeggen…. Go ahead, grab the shampoo bottle and use it for your microphone, this is definitely something to sing about!

Gr.,

Wojis

One thought on “Wortels goed voor huid en haar

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top