Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Baby Lips in Cherry Velvet van Maybelline New York

All the from Malaysia, I would like to introduce to you… Maybelline New York’s Baby Lips in Cherry Velvet [and the crowd goes wild]!

IMG_7048

IMG_7040

Een lip balm met SPF 20 die ik nog niet eerder heb geprobeerd, puur om het fijt dat ik deze nog niet in Nederland heb gezien. Daarom is het zo extra leuk dat ik deze heb gekregen van Paris een bogger uit Maleisië.

IMG_7042

De ingrediëntenlijst is vrij lang en vrijwel aan het begin zie ik de Shae boter staan, welke de lippen natuurlijk alleen maar goed doet. Het is niet een hele natuurlijke balm, maar de Cherry Velvet flavour en de SPF 20  maken een heleboel goed. De kersen smaak is niet te overdadig aanwezig, het is een ingetogen fruitige zoete smaak. Daarom vinden de kids en ik deze erg fijn, ik pak ‘m vaak ‘s morgens na het douchen, voordat ik met mijn make-up begin. De kids willen dan vaak ook nog even wat op de lippen… ‘mag wel hoor mama, deze heeft geen kleur’ zegt mijn zoontje dan altijd.

IMG_7051 IMG_7052

Een klein lip balmpje in een super degelijke en handige verpakking die toch echt mijn lippen in goede conditie brengt en houdt. Wat heel fijn is, het is niet veel te vet of kleverig, want ik wil natuurlijk nog lipstick of gloss op. Een perfecte partner voor mijn geliefde Dragon Fruit Lip Butter, die ik al maanden als enige in de ochtend gebruik. Deze Baby Lips variant is net even wat lichter qua textuur en heeft een hele andere smaak, fijn om te kunnen wisselen.

Als ik deze in Nederland zou tegenkomen zou ik de Baby Lips zeker kopen, zeker niet alleen voor de heerlijke smaak, maar ook voor de SPF 20 die erin zit, dat vind ik echt heel prettig. En het is nog eens een goede lip balm ook, nou wat wil je nog meer?

Zijn jullie bekend met de Baby Lips van Maybelline en zo ja, waar kan je ze kopen?!

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top