Beauty LifeStyle

Update: Hollywood, California GlamGlow Youth-Mud™ Tinglexfoliate Treatment – Super Sexy Super Radiant Skin™

Hij is nu echt bijna op, ik heb express een beetje bewaard zodat ik het nog een keer of twee zou kunnen gebruiken voor mijn verjaardag. Ik wil er natuurlijk op mijn best uitzien, ik ben niet voor niks  the birthday girl. En nu moet ik een beetje gebruiken voor mijn bezoek aan het Concertgebouw, je kan natuurlijk niet aankomen met een vermoeid hoofd.

Ik kan niet geloven dat mijn Youth-Mud bijna op is, ik heb het nodig in gevallen van nood, als mijn oude smoeltje het niet meer ziet zitten. Als ik gewoon een boost of beauty nodig heb, wat niet meer vanzelf van binnenuit komt. Een service beurt, een renovatie, een stoomroller… echt ik moet denk ik nog een pot halen. Hier lach ik nog, want het is nog nat, als het helemaal uithard is er geen lachten meer bij.

IMG_9217

Zoals ik al eerder heb ervaren is het een masker wat wel erg tintelt op het gelaat, GlamGlow Mud voel je echt wel zitten. Deze keer had ik buiten gelopen voor Sint-Maarten en ik voelde toch wel een beetje een ongemakkelijk gevoel op mijn voorhoofd. Dat had ik nog niet eerder gehad. Dus als je huid heel gevoelig is, heel erg droog of schraal, skip het eens een dag of twee, of helemaal. Als je niet houdt van wat tinteling en een warm gevoel, ook niet nemen dit masker.

IMG_9221

Verder kan ik zeggen dat ik het goed te doen vind en het uiteindelijk heel erg prettig is, al merk ik wel dat ik het bij elke keer dragen toch iets meer vind ruiken naar katten urine. Maar het neemt niet weg dat ik zeker graag nog een potje zou kopen, als mijn laatste keertje is verbruikt. Misschien dat ik tussendoor iets anders probeer, iets voordeligers, maar ik ben bang dat het resultaat niet hetzelfde zal zijn. Met mijn Youth-Mud is mijn fronsrimpel echt een stuk minder en mijn gezicht lijkt gewoon als net terug van vakantie. Het is natuurlijk maar van korte duur, maar het is wel heel fijn dat het zo even uit een potje komt en in 10 minuten klaar kan zijn.

Vandaag heb ik lekker na het masker mijn gezicht met kokosolie ingesmeerd, dat vind ik erg fijn. Hielp mijn vurige voorhoofd ook heel goed, al is mijn voorhoofd helemaal niet rood of ontvlamd [zie verschrikkelijk foto]. Je kan natuurlijk je nachtverzorging gebruiken, of lekker je dagverzorging en make-up. Ik zelf heb mijn beauty boost een avond voor mijn grand moment gebruikt, omdat ik morgen amper tijd heb om mijzelf in een jurk te hijsen.

Well my beauties, slaap lekker en vraag eens om een proefzakje Youth-Mud, takes 10 years off 😉

Untill next time,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top