Beauty Fashion Fun Video/Movie/VLOG's WojisOnBeauty.com

My first ever fashion show @Amsterdam Fashion Week [Maidenform]

Vorige week was het Amsterdam Fashion Week op het terrein van de Westergasfabriek. En als het je nog niet was opgevallen trending toppic op Twitter. Wie was er niet even in de ban van #AFW?! Nou ik wel en zo heb ik twee kaarten gewonnen voor de show van Maidenform op zaterdag 26 januari, via http://furrow.nl/, heel erg bedankt Maaike!

Mijn vriendin Esther en ik zijn samen naar Amsterdam gegaan, geen idee wat ons te wachten stond en totaal open voor de gehele expirience. Wat een voorpret en wat een spanning voor het hele gebeuren, een modeshow een echte, gewoon wij tweetjes zomaar onverwacht. Aangekomen konden we lekker op het terrein parkeren en dan nog 2 minuten lopen. Bij de balie onze kaarten opgehaald en naar binnen gegaan en wat een aparte sfeer en aankleding.

Hier wordt een andere show op de wand geprojecteerd en om je heen draait alles om fashion. Het voelde ook als the place to be op dat moment en als je dan omringt bent door heel veel mensen die heel veel verstand hebben van mode, nou dan ben je even in een andere wereld. Veel BN-ers en veel mensen uit de modewereld, leuk om ook jong talent te zien lopen en nog leuker om Mascha te zien van BeautyGloss. Mascha zag er heel mooi uit, ze had een mooi paars opvallend tuniek aan en een ontzettende mooie ooglook en wat is ze aardig.

Samen met Esther op de foto, we waren en nerveus en enorm opgewonden dat we erbij mochten zijn. Af en toe giechelend en verbaasd, maar vooral heel erg enthousiast en blij dat we aanwezig waren bij zo’n fashion event.

We hadden helemaal geen idee waar we moesten zijn en hoe lang alles zou duren, toch wel spannend allemaal. Het leukste is dat je lekker mensen kan kijken, heel normaal natuurlijk op een fashion event.

Helaas heb ik maar heel weinig, buiten het feit dat het licht heel slecht was, was mijn accu leeg, ik had de verkeerde in de camera gestopt. Ik baalde wel heel even, maar dat was snel weer weg. De creaties, de muziek, de sfeer in de zaal deed mij alles vergeten.

En voor de mensen die denken dat het uren duurt, nee hoor, een show duurt zo lang als het duurt om het aantal te showen creaties te laten zien.

In ons geval was de Maidenform show hooguit 10 minuten, een geweldige 10 minuten, maar helaas wel een super snelle 10 minuten. Esther en ik riepen bijna tegelijk: “ik wil eigenlijk wel de hele avond blijven om alle shows te zien”, maar helaas hadden we alleen kaarten voor de show van Maidenform.

Ik krijg wellicht nog wat foto’s van Esther, als die een beetje gelukt zijn en als je niet kan wachten, kijk gewoon op internet. Er zijn al een heleboel mooie foto’s geplaatst en weet je, als je ziet wat voor camera power er aanwezig was, is er vast een boel moois te bekijken. Esther en ik hebben genoten en raden een ieder dan ook te zeerste aan als je de kans krijgt zeker naar een fashion show te gaan, werkelijk een chance of a lifetime!

Toodles,

Wojis

 

6 thoughts on “My first ever fashion show @Amsterdam Fashion Week [Maidenform]

  1. Ontzettend leuk om terug te lezen: de perfecte verwoording van de werkelijke beleving. De waan in een andere wereld. We hadden wel vier uur op een kruk gezet kunnen worden om alleen al te kijken, ongelooflijk. Tussen de bn-ers waren wij degene die opvielen en men waarschijnlijk dacht: wie zijn dat! Zeer bijzonder om je tussen de bn-ers te bevinden, voor je – achter je – naast je, alsof we er een van hen waren. Waarom heb ik 18 jaar geleden niet gekozen voor een aanmelding bij een mode-academie:) Lieve Wojis, heel erg bedankt voor deze beleving, ik zal het
    nooit vergeten. Op naar de Beauty Beurs in het weekend van 23 maart 2013 in Utrecht, heb er nu al zin in!

    1. Lieve Esther, ja het was fantastisch, we hebben genoten, omdat we wisten dat het een chance of a lifetime is (niet als het aan mij ligt), ja de beauty beurs heb ik nu al zin in!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top