Beauty LifeStyle

Ziek…. ik wil in bad [snotter] met een sheet mask, Lush zeep & True Blueberry

Ziek zijn is het ergste wat er is, ik heb er zo’n enorme hekel aan, blah! Ik geef er ook nooit aan toe, hoe erg het ook is, ik ga door tot het bittere einde. En dan is het einde ook extra bitter en nog ga ik maar door, al heb ik dan in veel dingen geen zin meer en neemt mijn energie met de dag af. Al mijn spulletjes die ik wilde proberen en waar ik over wilde schrijven, alles ligt nog op mijn tafel, onaangeraakt en niet gefotografeerd. Er kwam ook echt niks meer uit mijn handen, de koek is op!

Het enige waar ik zin in had, een lekker heet bad met een maskertje op mijn toet en dat heb ik gedaan. Ik heb er een lekker kopje thee bij gezet en wat heerlijke aardbeien schoongemaakt. Een heerlijk geurende zeep uitgekozen en ik was er klaar voor. Lekker even een uurtje niks, kids met papa weg en ik alleen om tot rust komen.

Uiteraard dan lekker uitpakken ik heb het verdiend (van links naar recht):

  • Honey I washed the kid zeep van Lush
  • The Body Shop Nutriganics masker
  • King of Skin bodybutter van Lush
  • Sheet Mask Vanedo Green Tea
  • Yes to Carrots face wash
  • Bakje aardbeien gewone om te eten
  • Grote beker met the van Celestial Seasoning True Blueberry

De Green Tea Sheet Mask erg fijn op mijn toet en lekker lang in laten werken. Wat kan je dan toch genieten en helemaal los laten, helemaal niks om je heen en niks aan je hoofd. Dat moet ik vaker doen, ik weet het, maar ik neem er gewoon de tijd niet voor.

Nou daar knap je toch meteen van op en dan hoef je lekker een uurtje niks anders te doen dan genieten. Heerlijk was het en ik ben er echt van opgeknapt en daarna lekker in bed gaan liggen en tijdschriften lezen, twitteren en een beetje 24 Kitchen kijken. Helaas werd ik naar gelang de dag verder verstreek nog beroerder, dus nog maar een keer in bad?!

Sommige mensen voelen zich juist slechter na het badderen of douchen als ze ziek zijn. Iemand ervaring mee?! En weet iemand waarom dat is?!

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Ziek…. ik wil in bad [snotter] met een sheet mask, Lush zeep & True Blueberry

  1. Ziek zijn is maar stom.. Hoe voel je je nu?

    Om op je vraag terug te komen: ik denk dat dat met de warmte van het water te maken heeft, dat dat de koorts doet oplaaien ofzo, ik weet eigenlijk niet..

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top