Beauty

SeeBuyTry: The Beauty Bakery – Coconut Banana Cake white

Mijn SeeBuyTry van deze week is niet een gewone SeeBuyTry, ik kreeg namelijk van mijn  collega een stuke van een zeepje van The Beauty Bakery. Ze had een stukje van de Coconut Banana Cake white voor mij meegenomen. Maar wat is het eigenlijk:

Voor de coco-lovers: deze moet je hebben! Nu is alles waar kokos in zit verrukkelijk, maar in een prachtig taartje gemaakt van zeep is bijna ondraaglijk. Als je met deze coconutcupcake gaat douchen, raadt ik je aan een muilkorf om te doen. Zo voorkom je dat je ‘m in een onbewaakt moment zo, hup! …in je mond schuift. Dit taartje is opgebouwd uit 3 romige lagen zeep. De bodem is gemaakt met echte haver om je huid een milde scrub te geven. Het midden bestaat uit een laag coconut cream soap en daar bovenop is een dikke laag whipped coco soap aangebracht. De cupcake is bekroond met een wit cocos hartje. Het taartje is natuurlijk versierd met een vers schijfje citroenzeep.

Mijn tas ruikt al dagen heel licht naar heerlijke Coconut Banana Cake white, de badkamer ruikt ook heerlijk naar Coconut Banana Cake white en ik zelf ook! Het is een klein stukje wat ik heb en dat stukje gebruik ik om de Coconut Banana op mijn puff te doen. Dan zeep ik me in en geniet van de heerlijke geur. Mijn huid is zacht en stroef, ik zelf vind het niet erg dat mijn huid stroef wordt, omdat mijn huid niet uitdroogt. Ik kan me voorstellen dat dat stroeve gevoel niet iedereen z’n cup of thee is. Na het douchen ruikt ik goddelijk al zeg ik het zelf en ik kan niet wachten tot ik mijn Apple Pie zeep binnen krijg.

Dank je Ellen en een stukje Apple Pie is voor jou.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top