Beauty Food is Good Nieuw/New

The Beauty Bakery – Delicious bath & body sweets

Mijn bestelling van The Beauty Bakery is binnen en wat heb ik toch een geweldige producten besteld. Hier mijn heerlijke bestelling met mijn interpretatie van de geuren die ik ruik.

  • Apple Pie
  • Chamomile Butter
  • Hollywood Big Hair
  • Pink Butter (2 pack)
  • Deep Action Seaweed
Toen ik het pakje opende lag er een mooi kaartje bij, dan voel ik me altijd zo bijzonder verrast en ik vind het een heel leuk gebaar. Kleine moeite, maar toch zo ontzettend leuk.
Dan mijn Apple Pie & Custard Soap Buns, een prachtig taartje wat ruikt naar appeltaart, groene appels, custard en nootmuskaat. Een heerlijke mix van zoet, kruidig en romig. Wel zitten er in dit zeepje SLS, jammer voor een body product.
Chamomile Butter, een bruisend bad product met olie welke ruikt naar een veld met bloemen, ik ruik geen kamille specifiek, maar een verzameling van gedroogde veldbloemen.
Hollywood Big Hair is een solid shampoo welke heel erg lekker ruikt, heerlijk fris en honingachtig. Deze geur bevalt me erg goed en wat ik erover lees is dat het zorgt voor een fenomenale natuurlijke lift, een bos haar met prachtig volume… ik ben beniewd!
Pink Butter Cupcake Bath Melt (2 pack) een gele en een roze cupcake en ik kan de geur alleen omschrijven als geel en roze. Echt waar het is typisch geel en typisch roze glazuur geur en het zijn perfect mini cupcakes. Let op dat je ze niet laat slingeren, iemand zou het maar net aan kunnen zien voor iets eetbaars.
En dan als laatste de Facial Detox Bar, Deep Action Seaweed, hier had ik zelf al bedacht dat ik dit misschien niet lekker zou vinden qua geur. Ik had iets modderigs met een soort blah-achtige mossige ondertoon verwacht, maar tot mijn grote genoegen ruikt het eigenlijk heel erg lekker. Het ruikt eerder naar een dure geurkaars met cederhout en sinaasappel, echt heel erg lekker, maar helemaal niet zoet, meer fris en kruidig. Jippie, daar ben ik super blij mee en ik kan niet wachten om deze te proberen.
Mijn nieuwe sweets zien er erg leuk uit en ik vind ze erg lekker ruiken, ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik ben erg verrast. De website is super duidelijk en erg uitgebreid en de service is ook heel erg goed. Mijn bestelling kwam niet na een week en ik heb een mail gestuurd, Angel heeft vanaf haar vakantiebestemming laten weten wat het oponthoud was en wanneer ze het zo regelen voor mij. Alles is super verlopen en het is keurig en in tact bezorgd. Super bedankt The Beauty Bakery, ik ben heel blij.
Gr.,
Wojis

 

 

 

One thought on “The Beauty Bakery – Delicious bath & body sweets

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top