Beauty LifeStyle

Ik ga op vakantie en ik neem mee….[make-up]

Tja, wat neem je mee aan make-up, alles zou ik zeggen, maar dat is onbegonnen werk in mijn geval. Het is dan ook erg moeilijk om te bepalen wat ik mee ga nemen en welke kleuren het gaan worden. Maar ik heb uiteindelijk een keuze gemaakt en dat ligt al klaar in een mooi toilettasje om straks in de koffer te verdwijnen.

Dit is ‘m dan de stash die mee is gegaan, heb nog wel mijn altijd toilettasje ook mee, met mijn wimpertang, lipstick, lipgloss & nog wat kleinigheden, maar dat is altijd in mijn tas.

Hier mijn beauties op een rij en ik kan zeggen dat ik eigenlijk nog een foundation wilde inpakken, maar ik heb mijzelf weten in te houden.

Ja en dan mijn TBS palletje, deze wist ik als eerste te vinden om mee te nemen, lekker compact en zoveel mogelijkheden.

En natuurlijk mijn geliefde Catrice lipgloss, die moest ik meenemen. Mijn zwarte Inglot waterproof mascara gaat mee voor de dagen zweten, zee en zwembad. En waar ik gewoon niet zonder kan dus ook niet op vakantie, The Body Shop Bronzer (super favoriet).

Houd ik me in of houd ik me in, dat is wat ik mee ga nemen op vakanite. Mijn man denkt dat ik er nog wel het een en ander bij ga stoppen of bij ga kopen eenmaal onderweg. He might be right!

Bon Voyage,

Wojis

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top