Beauty BeautyBucketList

Lancôme VISIONNAIRE or ordinary?

Bron: www.lancome-usa.com

“Our 1st advanced skin corrector. Wrinkles, pores and evenness. Much more than a wrinkle-corrector, our 1st skincare capable of fundamentally re-creating more beautiful skin. The first skincare with LR 2412, a molecule designed to propel through skin layers. On its path, it triggers a cascading series of micro-transformations.”

Nou als je de naam van je product met grote letters schrijft, dan mag je wel zeker zijn dat het super werkt. Ik moet wel zeggen dat ik erg nieuwsgierig ben, zeker na het lezen van een aantal reviews en wat er beloofd wordt door Lancôme.

Ben benieuwd of het echt verbeterd of alleen maar maskeert. Als het toch die lidtekens en poriën weg kan krijgen of in ieder geval aanzienlijk kan verminderen….. if only….. maar ik ga het zeker proberen. Het is een duur product in de aanschaf.  Bij de Douglas voor 30ml € 72,50 en voor 100ml € 92,50  zonder kortingspas.

Vergeleken met andere serums die hetzelfde doen/beloven, niet ongewoon duur, maar het is een hoop geld om aan 1 product in één keer uit te geven. Dus daarom op de BeautyBucket List.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top