Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Mario Badescu thank you very much….

Enige tijd geleden heb ik een aantal dingen besteld van Mario Badescu voor mijn gezicht, mijn huid was geïrriteerd en ik had last van pukkeltjes… eigenlijk gewoon van onderhuidse ontstekingen….. puisten dus. Ik had mijn hoop gevestigd op Mario, om mijn eigen lieve gevoelige vochtarme huid terug te brengen.

  • Enzyme Cleansing Gel
  • Hyaluronic Moisturizer SPF15
  • Drying Lotion

Ik heb Mario persoonlijk om een huidadvies gevraagd, weliswaar via de website met een huidanalyse tool, maar persoonlijk never the less. En dat zijn de producten die Mario mij heeft aangeraden, dus dat heb ik gedaan.

De cleansing gel heb ik sindsdien twee maal daags gebruikt om mijn gelaat te reinigen, daarna breng ik de moisturizer aan en wat oogcreme. De drying lotion heb ik op pukkeltjes gedept met een wattenstaafje.  De eerste 10 dagen heb ik alleen dat gedaan, geen andere poeders, pillen of smeersels. Daarna heb ik mijn eigen vertrouwde Night Repair Serum weer onder de moisturizer gebruikt en dat doe ik nog steeds.

Drying lotion is denk ik het beste product ooit gemaakt tegen ontstekingen, het lijkt wel of de pukkel bij het horen van het woord al wegtrekt. Eerlijk is eerlijk, mijn onderhuidse ontstekingen waren binnen 3 dagen pijnloos en zo goed als helemaal verdwenen. Ik heb ze elke ochtend en avond aangestipt met een beetje van het bezinksel. Dit product is zo goed en fijn, dat ik durf te zeggen dat het op mijn permanente lijst komt te staan.

De cleansing gel is ook heerlijk, het reinigt mijn huid heel goed zonder het uit te drogen of ruw en stroef te maken. Ik ben er erg te spreken over, wel moest ik wennen dat het helemaal niet schuimt en meer voelt als een soort maskertje wat je aanbrengt. Het ruikt heerlijk en het zorgt ervoor dat mijn huid rustig is en blijft en een stuk minder rood en geïrriteerd.

De moisturizer is ook één van de beste die ik ooit heb gebruikt, het werkt gewoon goed. Deze niet vette emulsie is gewoon niet vet, trekt snel in en laat een heerlijk zachte gehydrateerde huid achter. Een hele fijne basis voor de rest van mijn producten die ik zoals gebruik. Mijn poeders, primers, BB’s, hoge SPF crèmes en foundations kunnen het goed vinden met deze crème.

Maar wat nog veel belangrijker is, is dat mijn huid helemaal blij is met deze producten, er mooier uitziet en minder geïrriteerd is. Zacht voelt en gevoed is zonder een dikke vette laag en mijn huid wordt gedurende de hele dag goed verzorgd. Het is een weelde dat een product waar maakt wat het voor ogen had te doen. Gezien de resultaten kan ik persoonlijk geen minpunten bedenken. Mijn huidje werd mij op een presenteerblaadje gebracht door Mario hoogst persoonlijk!

Wel zijn er punten waar je rekening mee moet houden voordat je overweegt hiermee te beginnen. Je kan deze producten niet in een winkel kopen, zover ik weet kan je ze alleen bestellen. Het zijn producten op plantaardige basis en ruiken dan ook naar de gewassen die erin zijn verwerkt, ze hebben dan ook een gras-achtige geur. Zelf vind ik het geen hele dure producten, maar dat hangt af van wat je gewend bent uit te geven aan cosmetica en wat je zelf gebruikt. Ik kan me voorstellen dat de prijs en het bestellen je tegenhouden om het gewoon even te proberen.

Mijn ervaring met de producten die ik heb gekocht is een zeer goeie ervaring, ik ben erg blij met mijn Mario en zijn spulletjes.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top