Beauty

En Route | theBalm theManizer Sisters aka “the luminizers” palette

Ladies and gentlemen of the jury, isn’t she pretty? Ik wilde dit jullie niet nog langer onthouden en eigenlijk had ik het eerder moeten delen. Ik heb het theBalm theManizer Sisters the lumineuzers palette gekocht met een behoorlijke korting. Misschien moet ik eerst vertellen dat ik Cindy-Lou Manizer al bijna had besteld. En dat ik erg zat te twijfelen tussen Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer. Tot ik even verder had gekeken en zag dat er ook een palette is net deze beauties, waar ook nog Betty-Lou Manizer bij zit. Snap je het nog… of zal ik even opnieuw beginnen, bij het begin. 

Mijn lijst van producten die ik graag wil proberen en wil hebben is lang, maar niet alleen lang, deze lijst is ook altijd in beweging. Dat krijg je als je veel review leest. De review van BeautyLab deed mij de prachtige Becca highlighter vergeten en deed mij besluiten de Cindy-Lou Manize te kopen. Mary-Lou Manizer staat ook op mijn lijstje, maar ik heb al wel iets wat hier erg op lijk, dus eerst maar eens iets nieuws. En zo ben ik dus gaan zoeken en ben ik uitgekomen op het lumineuzers palette. Dan heb ik alle drie de kleuren en hoef ik niet te kiezen. Maar waar te bestellen, bij Douglas was deze uitverkocht. Dan toch maar voor de losse poeders gaan? Ik keek nog even verder en wat zag ik daar… ASOS!

Screen Shot 2015-12-09 at 20.41.04

Hoe dan ook, ik heb ‘m en dat voor maar € 21,53. Ik weet niet hoe lang deze en vele mooi beauty-producten met korting te bestellen waren, maar ik heb mijn Manizer Sisters in ieder geval bijna binnen. Mijn mond viel open, ook NARS producten, meer theBalm producten en nog veel meer merken, alles met een mooie korting. En dit is inclusief verzendkosten jommes! Veel meer uitroeptekens kan ik niet gebruiken, het is gewoon waanzin dit! De ASOS webshop dus regelmatig in de gaten houden, zeker rond de feestdagen. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar wedden dat het een beetje rouleert. Kan je nagaan, een NARS Highlighting Blush in Albatross met een tientje korting of dit prachtige palette van theBalm.

Vanaf nu ga ik elke dag kijken of ik niet geweldige deals kan scoren, misschien dat ik die Becca Highlighter nog voor een “prikkie” te pakken kan krijgen… of misschien wel een mooie Tarte Blush. Zodra ik mijn nieuwe liefde binnen heb ga ik ermee aan de slag, je hoort zo snel mogelijk en mocht deze nog met korting gaan ergens, hoor je het via alle Social Media.

Welke zou jij kiezen, Cindy-Lou, Mary-Lou of Betty-Lou?

Xo,

Wojis

5 thoughts on “En Route | theBalm theManizer Sisters aka “the luminizers” palette

    1. Ik kan niet wachten! En zeker heel gaaf dat het assortiment bij Douglas is uitgebreid, ook van andere merken, blij mee. Welke producten heb jij, ben nieuwsgierig wat je hebt en hoe geweldig je ze vindt?! 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top