Beauty BeautyBucketList Food is Good Fun Looks Nieuw/New WojisOnBeauty.com

A week in the life of | En ik ben gewoon nog steeds een beetje jarig!

Het is aftellen naar 5 december en wij zijn allemaal in de ban van pakjesavond. Week 47 was mijn verjaarweek, heb je die gemist, maak je niet druk, ik ben de hele maand nog jarig. Het was de week van toch echt wel wat kouder weer en ik had her en der koude enkels, het nadeel van mijn geen sokken dragen. Ook was het de week van bloemen, kaarten, verwennerij een lipstick waarvan ik denk dat het heel snel mijn favoriet wordt. Ik vertel je over mijn week, enjoy the pictures.

IMG_6376

Maandag 16 november ben ik verjaard, ik ben 40 jaar geworden en of het niet feestelijk genoeg was vierden wij ook onze koperen bruiloft. Nou klinkt dat koper niet zo heel chique, maar het is toch snel 12,5 jaar. Vandaar deze prachtige bos bloemen.

IMG_6377

En omdat het mijn echte dag van verjaren was, kwam mijn altijd attente Joan langs met een reep chocolade, gewoon omdat het kan. Lief, dank jullie wel Xo.

IMG_6398

Dinsdag maakte ik kennis met mijn nieuwe verslaving, zeg maar drie nieuwe verslavingen. Weleda Lavendel Ontspanningsolie, granaatappel en Sharonfruit.

IMG_6401

Woensdag kreeg ik deze mooie kaart nog voor mijn verjaardag, hoe koel is deze. Zoals ik al zijn, het is november en ik ben jarig in november. De hele maand lang, dus kom maar op met die verjaardagskaarten!

IMG_6412

Ook Linda viel op de mat, precies op tijd voor de zwemles.

IMG_6424

En het genieten van deze heerlijke producten is begonnen, ik ben zo verwend met deze prachtige heerlijkheden uit de Laughing Buddha. Dat krijg je al je zulke attente en lieve vriendinnen hebt, zo fijn. Dank jullie wel dames Xo.

IMG_6443

Woensdag had ik trek in pompoensoep, dus heb ik die gemaakt en kijk hoe mooi pompoen is. Zo vrolijk en zo lekker. Ik heb foto’s gemaakt van het proces, ik denk dat er nog wel een recept van komt, zal wel even een gaatje maken.

IMG_6461

Soms moet je iedereen en jezelf extra verwennen, wij waren vrijdag vrij en ik haalde verse croissants bij de bakker. Vers kopje espresso, een grote pot met thee en jam… heaven.

IMG_6488

Vrijdag gingen de mannen aan de slag, er moest best nog wel veel gedaan worden voordat de schoenen werden gezet. Alle zeilen bij en mijn mannen hadden binnen een uur of twee de boot in elkaar en versierd. Ook werd er een prachtig versierde lijst gemaakt, voor in de schoen. Als mailen niet helpt, dan maak je gewoon voor alle zekerheid een geschreven lijst.

IMG_6493

Oh my, wat kwam de postbode brengen vrijdagavond, nog een verjaardagscadeau? Ik was over the moon, eindelijk een Clinique Pop. Ik vind Clinique een heel fijn merk en ik was heel benieuwd naar deze mooie lip colour & primer, de kleuren zijn zo mooi en they pop! Ik ga ze sparen, ik wil er nog veel meer. Aankomende week meer foto’s van deze beauty.

IMG_6515

Ik ben en blijf een lipstick addict hoe dan ook! En wat Elizabeth ook heeft gezegd, ik doe het gewoon, het helpt.

IMG_6537

En zo arriveerde de zondagochtend, deze kwam langzaam en veel te vroeg op gang. Gelukkig was daar de Clinique Pop, zie hoe mijn snoet langzaam uit de kreukels schiet. Ik kon het niet laten haar op te doen, ik moest haar testen, it’s bigger then me. Helaas riep de eerste verplichting al vanaf de trap naar beneden; ‘Popje [echt waar geen grap] je moet snel douchen we moeten op verjaardag over drie kwartier. Jammer, ik was lekker bezig.

En met pop sluit ik deze week af, het is mooi geweest. Tot volende week en vergeet je muts niet.

Xo,

Wojis

5 thoughts on “A week in the life of | En ik ben gewoon nog steeds een beetje jarig!

  1. Leuke foto’s! Nu weet ik niet of ik je al gefeliciteerd heb… maar alsnog van harte lieve Wojis! Ben benieuwd naar je lipstick van Clinique

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top