Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

Persbericht | Paula’s Choice Europe bestaat 10 jaar!

Het is tijd voor een heel bijzonder persbericht. Paula’s Choice Europe bestaat 10 jaar! Het merk is in 2005 gestart in Europa met als doel om óók in Europa de allerbeste huidverzorging bereikbaar te maken voor iedereen. Met doeltreffende producten om huidproblemen zoals puistjes, rimpels, rosacea, zonneschade, een droge-, gevoelige- of vette huid en mee-eters te voorkomen en te bestrijden. Paula’s Choice Europe is inmiddels al tien jaar succesvol actief in Europa en is één van de meest bijzondere en mooiste cosmeticamerken waar ik mee in aanraking ben gekomen. Lees verder want er is meer. 

image008

Eerst een stukje historie, want voor Europa was er America. Na meer dan 25 jaar ervaring in de cosmetica-branche besloot de Amerikaanse cosmetica-expert Paula Begoun in 1995 in Amerika met haar eigen productlijn Paula’s Choice te beginnen. De kern van het concept is huidverzorgingsproducten te maken zónder overbodige ingrediënten zoals synthetische parfums, kleurstoffen en andere irriterende ingrediënten.

Unieke bestsellers, handige Trial Sets en hoogwaardige make-up

Paula’s Choice Europe biedt producten voor de verzorging van het gezicht, lichaam en haar, alsmede zonneproducten en diverse hoogwaardige make-up. De lijn heeft een aantal unieke bestsellers, waaronder een lijn met exfolianten (AHA en BHA’s) en antioxidant serums voor diverse huidtypen. Dankzij een ruim assortiment probeerverpakkingen en de nieuwe Trial Sets kunnen consumenten de producten eerst uitproberen, alvorens de full sizes te kopen.

Al 10 jaar een exfoliërende bestseller: Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid!

Eén van de absolute bestsellers van Paula’s Choice de afgelopen 10 jaar is de Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Deze heldere vloeistof met 2% salicylzuur (BHA) exfolieert het huidoppervlak op een effectieve wijze en reinigt tot diep in de poriën. De formule pakt zo hardnekkige onzuiverheden en mee-eters aan. De frisse vloeistof bevat tevens kalmerende, anti-irriterende werkstoffen en is daardoor zacht en mild voor de huid. Dankzij de vloeibare samenstelling (deze lijkt op een tonic) is deze exfoliant uitermate geschikt voor een vette en gecombineerde huid.

Paula's Choice Brow Defining Cream Duo

Make-up bestseller: Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo

De langhoudende crèmekleuren van Paula’s Choice Brow-Defining Duo geven blonde tot donkerbruine wenkbrauwen een vol, natuurlijk uiterlijk. De twee kleuren zijn ontwikkeld om los van elkaar ofwel gemengd te worden gebruikt en er je persoonlijke, perfecte wenkbrauwkleur mee te creëren. Deze gemakkelijk aan te brengen formule met bijbehorende applicator maakt geen vegen, vlekt niet en klontert niet. Deze bestseller qua make-upproduct van Paula’s Choice is geschikt voor iedereen die spaarzaam behaarde wenkbrauwen op wil vullen of die graag voller uitziende, perfect gestileerde en meer gedefinieerde wenkbrauwen wenst. De rijke, crèmige textuur zorgt voor een perfect te doseren en professioneel resultaat!

Paula's Choice Resist Trial Set Gecombineerde - Vette Huid

NIEUW: Paula’s Choice Resist Trial Size Set voor de gecombineerde/vette huid

Rimpels en puistjes tegelijkertijd? De nieuwe Paula’s Choice Resist Trial Size Set voor de gecombineerde/vette huid tegen huidveroudering én puistjes bevat 4 producten in royale probeerverpakkingen die ongewenste tekenen van huidveroudering herstellen, een vette huid onder controle houden en die de vorming van puistjes geen kans meer geven.
Deze nieuwe probeerset bevat:

• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Perfectly Balanced Foaming Cleanser (30 ml): Deze schuimende cleanser verwijdert overtollig talg en laat de vette en gecombineerde huid perfect schoon en fris aanvoelen.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA (30 ml): Een lichtgewicht exfoliant met 2% BHA, die de poriën reinigt en verfijnt en die het huidoppervlak opvallend zacht en glad maakt.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 (15 ml): Deze dagverzorging met SPF 50 voorkomt tekenen van het ouder worden, inclusief rimpels en bruine vlekjes, verfijnt de poriën en stimuleert de collageenproductie.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator (15 ml): Zijdeachtige gel-lotion, speciaal voor de dagelijkse hydratatie van de huid met rimpels en puistjes.

Paula's Choice Resist Trial Set Normale - Droge Huid

NIEUW: Paula’s Choice Resist Trial Size Set voor de normale/droge huid

Speciaal voor de normale/droge huid is er tevens een nieuwe Paula’s Choice Resist Trial Size Set. Deze set tegen huidveroudering  helpt de normale/droge huid in de strijd tegen rimpels en zonneschade, maakt haar steviger, verbetert de beschermende barrière en laat de huid er jonger en opvallend fris en stralend uitzien.
Deze nieuwe probeerset bevat:

• Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser (30 ml): zijdezachte, in water oplosbare gezichtsreiniger voor de normale tot droge huid met een aangename lotionstructuur.
• Paula’s Choice Resist Antioxidant Serum (5 ml): dit krachtige antioxidantrijke serum met vitamine C helpt beschadigde huidcellen herstellen en helpt de beschermende barrière van de huid te versterken.
• Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturizer (10 ml): Deze bijzondere crème vermindert de zichtbaarheid van rimpels en geeft je een stralende, gezonde en jonge huid.
• Paula’s Choice Resist Cellular Defense Daily Moisturizer (15 ml): Deze antioxidantrijke dagcrème met SPF 25 speciaal voor de normale en droge huid helpt rimpels en bruine vlekjes voorkomen en verminderen.

Dan nog even de verkoopprijzen ook een rij, maar je kunt natuurlijk ook gewoon in de webshop kijken:

• Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid € 29,90/118 ml.

• Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo € 24,90

• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Perfectly Balanced Foaming Cleanser € 5,-/30 ml.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA €14,-/30 ml.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Youth-Extending Daily Mattifying Fluid €11,-/15 ml.
• Paula’s Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator €13,-/15 ml.

• Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser € 5,-/30 ml.
• Paula’s Choice Resist Antioxidant Serum € 8,-/5 ml.
• Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturizer € 9,-/10 ml.
• Paula’s Choice Resist Cellular Defense Daily Moisturizer €11,-/15 ml.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel, via de winkel van Cosmania in Amsterdam en natuurlijk via de diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten die gebruik maken van de producten van Paula’s Choice. Ik zou zeker een kijkje nemen in de webwinkel, er zitten hele mooi producten bij; zoals de Almost the Real Thing Self-Tanning Gel, nog steeds een favoriet. Of de RESIST Skin Revealing Body Lotion met 10% AHA, ook een aanrader. Maar wil je alleen maar even kijken naar mooie makeup, vergeet dan de SunKissed Custom Color Bronzer Matte Finish niet. Deze gebruik ik nog steeds heel vaak en met heel veel plezier.

Er zijn enorm veel producten om uit te kiezen en het barst van de informatie, Paula’s Choice heeft zelfs een Cosmetica Database opgebouwd.

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Persbericht | Paula’s Choice Europe bestaat 10 jaar!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top