Fashion Food is Good Fun LifeStyle Ods & Ends

A week in the life of… | Na regen komt zonneschijn you Bastard

Na regen komt zonneschijn, zeker deze afgelopen week was dat letterlijk het geval. Het begon zeer regenachtig bij ons en naarmate de week verstreek kwam er al meer zon. Maar ik heb toch wel weer wat buiten meegepikt, het leek wel of ik alle buien heb meegepikt. Maandagavond was het al raak, dikke bui op weg naar huis. Het was een stukje van niks, maar ik was best verregend. Ik heb wel een belangrijke ontdekking gedaan, open schoenen en geen sokken is best koud als het regent. Dat hele geen sokken verhaal begint nu wel wat lastig te worden. 

IMG_5511

Gelukkig had ik mijn sjaal om, het was best fris maandag. Ik pak eens de fiets, meteen verregend, koude voeten en mijn achterlamp doet het niet.

IMG_5521

Dinsdag genoot ik van een vers stukje boterkoek, hij was nog een heel klein beetje warm. Grote mok met thee… heerlijk zo fout!

IMG_5523

Woensdag was weer een hectische dag, ik besloot even te relaxen tijdens het kleine uurtje zwemles van mijn jongste. En gezeten heb ik, ik had gewoon zware benen woensdag.

IMG_5526

Donderdag alle pitten en de oven in gebruik, zo kook ik voor twee dagen, komt goed uit als ik de dag erop geen tijd heb. Handen vol letterlijk.

IMG_5528

En het is weer tijd voor de kinderpostzegels, ik doe al jaren mee en dit jaar weer neem ik een set af van mijn eigen dochter. Leuk hoor, ik heb deze keer de kaarten en de pleisters. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen bij Kinderpostzegels.nl.

IMG_5533

Donderdag als beloning voor mijn vele koken, heerlijke hutspot met bal. Ik vind het lekker met wat jus en piccalilly. De bal is naar recept van Librije en de hutspot is naar eigen recept, tot snot gekookte groenten in glazen aardappels is niet mijn ding. Hutspot kan zoveel lekkerder, maar dat is meer iets voor de Food Is Good.

IMG_5545

Vrijdag werd mijn nieuwste Beanie Bastard gebracht, deze keer koos is voor een wat zoetere muts. Ik ben er zo blij mee, vooral de zoete kleurencombinatie. En ik heb ook deze helemaal zelf ontworpen, Sweet Sunshine.

IMG_5551

Vrijdag heeft mijn jongste op school gekookt, hij maakte mini appelflappen en een sandwich. Super lekker hoor, hij heeft een eigenwijze smaak, maar het smaakt echt heel lekker bij elkaar. Gelukkig mocht ik proeven en een foto maken, ik ben zo trots en ik vind dit zo leuk.

IMG_5565

Het is inmiddels ook wel weer kaarsje weer, het staat zoveel gezelliger als het zo vroeg donker is.

IMG_5575

Zaterdag mocht mijn dochter optreden op een cultureel festival bij ons, het was in een grote zaal en het was echt heel erg geslaagd. Dit vind ik dan weer zo leuk, paste helemaal bij het optreden van alle meiden.

IMG_5580

Zondag een dagje rust, niks moet alles mag. Koffie bij mijn schoonouders en mijn oog viel op de olifanten, ik vind ze zo leuk. Gemaakt van speksteen geloof ik, er staat ook een groot beeld naast die mijn schoonmoeder heeft gemaakt.

IMG_5581

Ook de rest van de voetbal was is gedaan, ik heb zelfs de tas gewassen, want daar zat toch een gore lucht aan. Goor!

IMG_5582

Oh ja, in het kader van mijn zonder sokken experiment, de sneakers maar ge-upgrade met leren zooltjes. Het wordt toch echt te koud om op slippers en open schoentjes rond te lopen tijdens de voetbalwedstrijden. Ik kan er voorlopig weer even tegenaan en zonder koude voetjes.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top