Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks

A week in the life of… business as usual | in the sun | quick & easy food

Deze week was niet veel anders dan alle andere weken, best wel een beetje een doorsnee-week. De missie was zoveel mogelijk in het zonnetje, ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten, het is voor je het weet weer over. Druk met feestjes, dus veel snel en gemakkelijk eten en ik ben weer beetje bij beetje aan de make-up met alles erop en eraan. Ook wel weer lekker hoor en ik ben weer helemaal opnieuw verliefd op mijn Naked paletten. 

IMG_5291

Maandag mocht Raffie mee naar school, deze werd kundig en zeer fashionable aangekleed door mijn zoon. Victoria Beckham is er niks bij, mijn kleine man maakt zeer elegante creaties. Raffie is heel blij met zijn nieuwe outfit en heeft nu al zin in de volgende collectie.

IMG_5300

Zoals je ziet bleef alles bij hetzelfde, schoenen kijken again and again. Dit deed ik trouwens bijna elke avond, ik ben mij aan het oriënteren voor de herfst en de winter. Ik ben er nog niet helemaal uit, of eigenlijk helemaal niet. Het “geen sokken” plan maat het toch ingewikkelder dan ik dacht.

IMG_5302

Mijn uitzicht woensdag, ik lag op mijn strandstoel en keek naar de zon en de was. Deze houding heb ik zeker vijf keer aangenomen. Het was perfect was-weer en heerlijk in-de-zon-lig-weer.

IMG_5326

Donderdag had ik bij de koffie deze Milka koek, zo lekker!

IMG_5329

Dit deed ik vrijdag tussen de klussen door, niks mis met onze nazomer tot nu toe.

IMG_5335

Vrijdagmiddag een heerlijke hartige taart gebakken, deze keer met prei, rode ui en witlof, wat verschillende soorten kaas en presto. Lekker vol met groenten en erg voedzaam, je kunt er nog ham of spek in doen, maar ik heb dat niet gedaan. Ik vond ‘m erg lekker, beetje sla erbij en ik was alweer on route.

IMG_5340

Naar Amsterdam voor een borrel met oud collega’s, super fijn weer en erg goed gezelschap. Amsterdam blijft mooi, dit is wel één van mijn favoriete plekjes in de stad, ik mis de stad.

IMG_5353

Zaterdagavond ging ik op verjaardag, black and orange baby! Goed dat ik mijn leren jack mee had en een grote sjaal, het koelde behoorlijk af later op de avond.

IMG_5355

Zondagochtend heb ik hardgelopen en dit was mijn tweede ontbijt toen ik thuis kwam. En je raad het al, in de zon, niet te geloven wat was het lekker warm buiten. Groot glas water en een lekkere verse cappuccino… perfect.

IMG_5373

Zondagmiddag nog en verjaardagsfeestje, een grijze outfit met zilveren pumps en sjaal [just in case]. En jawel hoor, de hele middag in de zon gezeten en ik heb mijn sjaal niet eens gebruikt.

IMG_5374

Niks lekkerders dan in de zon met heerlijke hapjes.

IMG_5376

Eenmaal thuis ging ik koken, pizza voor Co. en ik had lekker een grote pan met mosselen. Wat prei, pastinaak, peterselie, bleekselderij, peen en een beetje knoflook. Alles in de boter met een goede scheut wijn, binnen een kwartier klaar… quick & easy.

Deze week test ik ook de DayWear getinte moisturizer, heb ik een nieuwe douche foam van Rituals in gebruik en ben ik weer aan het rommelen met oogschaduw. Genoeg om over te schrijven en snel weer een ‘Food is Good’ video, iemand verzoekjes?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of… business as usual | in the sun | quick & easy food

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top