Beauty LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Review: dopper original bottle & new sport cap | the bottle is the message

Wat mij betreft het ideale flesje voor kraanwater, zeker na mijn Bobble fiasco, the unfortuante schmelting accident. De dopper is duurzaam, handig en mooi! Zo gebruiken wij helemaal geen wegwerpflesjes en geen flessen die BPA bevatten meer thuis. Het fijne van de dopper is dat het niet alleen een waterfles is, maar een fles en een beker all-in-one. Waarom vertel ik jullie dit, iedereen weet dit toch al? Dopper heeft sinds kort een uitbreiding op de fles geïntroduceerd, de sport cap, een handige sportdop die past op alle dopper bekers. Dus een fles, beker en een sportfles all-in-one, nog handiger dan het al was. Ik vertel je wat ik van de dopper vind en hoe wij ze nu als gezin gebruiken. 

IMG_4656

Wij hadden al een aantal dopper flessen in gebruik, voor on route en voor mee naar school. Super handig, maar niet alleen thuis, ook voor op vakantie. Onderweg naar de luchthaven heb ik ze gebruikt, in het vliegtuig en tijdens ons gehele verblijf in Portugal  natuurlijk. Ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad, maar ook om ‘s avonds wat water in je tas mee te dragen [ik ben een dorstig type]. De dopper heeft een prettig formaat [450 ml] en een fijne en handzame vorm. Geheel waterdicht en wat ik heel erg prettig vind is dat ik altijd een beker bij mij heb.

IMG_4659

Eenmaal thuis bestelde ik een extra set flessen met de nieuwe sport cap. Wij hebben thuis allemaal een fles met water naast ons bed staan en met een sportdop geen geknoei. En met de nieuwe sport cap is het mogelijk om de dopper hiervoor te gebruiken. Meteen na de eerste dag waren de kinderen al enthausiast. De doppen werken heel goed en zijn helemaal waterdicht. Wij willen niet anders meer, sterker nog, ik denk dat ik er nog twee sport caps bij ga kopen, voor naar school. De sport cap is al een maand of twee te koop, misschien had je ‘m zelf ook al gezien, maar ik had ze nog niet te pakken kunnen krijgen. Bestellen was wel mogelijk, maar dan één stuk per bestelling, niet handig. Dat probleem is nu opgelost, je kunt ze nu gewoon naar hartenlust bestellen.

IMG_4657

Dit is ‘m dan van dichtbij, de dopper sport cap grijs met een gele tuit. De vorm van de original cap is behouden, zo kan de original cap vervangen worden met de sport cap. Zoals je ziet fungeert de sport cap net als de original cap als bekervoetje. Is het niet in zijn geheel super praktisch?

IMG_4661

Het is de Pretty Pink dopper geworden, voor mij met de original cap. Zelf heb ik dus geen sport cap genomen. Ik drink toch liever zonder sportdop, maar kids & co. zijn helemaal in hun nopjes met hun nieuwe flessen. Voor jouw informatie, je kunt dus de flessen, bekers en doppen los bestellen. Je kunt dus de kleuren combineren en de caps uitwisselen. Er is zelfs een steel dopper, deze komt met een steel cap, maar met de original witte cup. Er zijn kleuren genoeg om uit te kiezen, er is zelfs een wit/transparante. Je kunt ook een customized dopper bestellen, met tekst en beeld. De standaard dopper kost € 12,50, de sport cap kost los € 5,50.

IMG_4662

Buiten het feit dat het een heerlijke waterfles is, die er erg cute uitziet, heeft de dopper ook een missie. Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten. Het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater. Toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld. Niet geheel onbelangrijke punten, echt wel een message to be heard. Wil jij meer weten klik dan even op de blauwe dopper link.

Je kunt jouw dopper bestellen in de webshop, maar er zijn ook genoeg [natuur]winkels waar je ze kunt kopen. De dopper en alle dopper-onderdelen zijn ook vaatwasbestendig en kunnen dus gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. En oh ja… tot 65 graden, dus ik zal niet heel snel nog iets schmelten denk ik ;-P.

Gebruik jij ook al een re-usable flesje? 

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top