Beauty Looks Nieuw/New Ods & Ends

New: Penguin™ Clip | de haarclip die je haar niet zal beschadigen

Kapsels moeiteloos opsteken en langdurig in model zonder je haar te beschadigen of te belasten met de Penguin™ Haarclips! Nieuw in Nederland de Penguin™ Clip. De professionals weten het al, eenmaal een clip van Penguin™, dan wil je nooit meer anders.  Deze unieke haarclip is voorzien van twee veren en houdt daardoor je kapsel perfect op z’n plek. En dit de hele dag door, zonder het haar te beschadigen of onnodig te belasten. Ik mocht ze voor jullie testen en drie keer raden of ik nog iets anders wil.

IMG_3405

Dit zijn ze dan, de Penguin™ Haarclips, nu niet alleen voor de professionals verkrijgbaar, maar voor iedereen. Het leuke aan deze clips is dat ze leverbaar zijn in elf verschillende kleurencombinaties. Neutrale tinten zoals zwart en wit in combinatie met vrolijke kleuren zoals rood, roze, paars, blauw en geel. Zo kan je altijd de kleur kiezen die bij je past, of bij je outfit past, hoe geinig is dat. Herken je ze al, ze lijken op de haarklemmen die nog steeds veel in kapsalons worden gebruikt, maar de Penguin™ Clip is uniek.

IMG_3406

De Penguin™ Haarclips bestaan uit twee veerconstructies en drie hardplastic houders,  een gewone haarklem heeft slechts één veer en twee plastic houders. Dit is de reden dat deze haarclips het haar veel beter bij elkaar houden dan vergelijkbare producten. Door deze twee veren is de elasticiteit van de haarclip groot. Ook is de klemkracht uitzonderlijk sterk, zonder het [opgestoken] haar te belasten of te beschadigen. Door dit systeem is de haarklem heel gemakkelijk te bedienen met beide handen. Super fijn, recht- en linkshandig kan ik mijn clips in mijn haren steken… love it!

IMG_3407

Omdat deze klemmen lekker groot zijn, kan ik met twee klemmen perfect mijn haren opsteken, in tien seconde, het is zo snel en zo gemakkelijk. Door de gekartelde tanden en de druk waarmee de klem vast zit, blijven mijn haren zonder schuim, lak of wax prima op hun plek. Ik ben verbaast hoe goed het vast zit, ook als mijn haren net gewassen zijn en opgedroogd, dan zijn ze zo glad, zeker als ik er ook nog een serum in gebruik.

IMG_3408

Hierboven de kleurencombinaties die te koop zijn, ik heb de zwarte uitvoering en de zwart met rood. Twee kleuren die goed bij mij passen, hoe leuk is het dat je kunt kiezen. Zwart staat heel goed bij donker haar, is heel neutraal en het lijkt wel alsof ik mijn haren heb opgestoken met Chinese stokjes. De zwart met rode clips zijn weer wat speelser, ik vind ze erg leuk en heel verrassend, ik heb er echt al heel veel vragen over gehad en al aardig wat complimenten over mijn opgestoken haren.

IMG_3409

Door dit unieke systeem is het opsteken of verdelen van mijn haren kinderspel geworden, het is misschien niet zo dik en heel erg lang, maar het is redelijk zwaar en super glad. Waardoor klemmen in clips meestal snel uitzakken bij mij, als ik geen stylingproduct gebruik. Maar daar heb ik nu geen last meer van, Penguins zijn ideaal.

IMG_3411

Ik heb de zwarte klemmen zelfs gebruikt bij het verdelen van mijn haren tijdens het kleuren, dat ging perfect, het maakt mijn uitgroei verven een stuk makkelijker. Ik heb mijn Penguin™ Clips in mijn haren en mijn handen vrij om de verf en de kwast te bedienen. Echt een uitkomst! Ook gebruik ik de haarklemmen in plaats van elastiek, tijdens het koken, autorijden, werken, de was ophangen, noem he maar op. Ik heb ze niet uit gehad sinds ik ze heb, echt heel handig. Op een winderig strand zijn ze ook ideaal, geen haren in mijn gezicht en geen verwaaid kapsel. Ik spray wat zoutspray in mijn haren, clips er snel in en mijn haren zitten de hele middag rechtop in de wind, dat wil zeggen… niet rechtop dus. En ik hoef niet elke tien minuten mijn haren weer opnieuw te doen, daar heb ik echt een hekel aan.

IMG_3415

Hier het ‘middagje-strand-kapsel’ gemaakt met wat zoutspray, SPF spray en twee Penguin™ Haarclips. Wat ik doe is een halve krakeling draaien met de staart van mijn mijn haren, deze leg ik op mijn hoofd en klem het geheel een bevallig doch losjes vast. Ala Mary Poppins, maar dan niet zo stijf en zonder mega toef, ik houd niet van dat hele bolle, krijg ik een [nog] oude[re] kop van.

IMG_3533

Het is dus duidelijk, ik vind ze geweldig en wat mij betreft maken ze er nog een kleiner en een groter formaat van. Dan zou ik nog veel meer mogelijkheden hebben om te spelen met mijn opgestoken haren. De haarklemmen zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, kapsalons en diverse webshops. De advies verkoopprijs voor de Penguin™ Haarclips twee stuks blister is € 6,95. Je kunt ze direct bestellen bij deze webshop, alle kleuren zijn op dit moment nog voorradig.

Vindt jij het opsteken van je haren ook altijd zo lastig, probeer het eens met een Penguin™ Clip!

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top