Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Beauty Favorites april 2015 | Too Faced lipstick with a dash of Laurent

April doet wat hij wil en mei maakt mij blij! Tijd voor de favorieten van april alweer en ik heb toch een paar mooie producten, eigenlijk alleen maar mooie producten. Ik moest een selectie maken, maar ook deze maand alleen maar make-up, misschien is het een teken! Ladies het was volop lente, mag van mij heter, maar april was best wel hot mag ik wel zeggen. Luchtige kleding, fleurige make-up en lekker bloemige parfums. Ik neem de producten snel met je door, willekeurige volgorde, want ze zijn allemaal prachtig. 

IMG_2920

Chanel, Clinique, NARS, Too Faced, Yves Saint Laurent, Bourjois, Clarins & Dior, geen kleine namen en het zijn zeker geen kleine producten, dit zijn echte favorieten. Het was druk en hectisch en dit zijn de producten welke ik bijna dagelijks gebruikte. April was ook de maand van handenarbeid, ik heb veel met mijn handen/vingers gewerkt, op mijn gezicht, ogen, maar ook zeker op de wangen, lekker snel en basic. Niet alle make-up  werkbaar met vingers, maar met deze producten kan ik lezen en schrijven.

IMG_2922

Een super duo mijn Estée Lauder Sumptuous Extreme en Touche Éclat Radiant Touch van Yves Saint Laurent. Ik gebruik deze bijna elke dag, ik vind ze echt zo fijn en het resultaat is stralend, zeker nu mijn wimpers weer op fantastisch mooi lang en vol zijn. Zelfs op de meest zware dagen of grauwe ochtenden zijn dit mijn beste maatjes, mijn redders in nood. Alleen al met deze twee magische producten maak je een look, je hebt dan alleen nog een lipstick nodig uiteraard.

IMG_2924

Mijn trouwe zonnestraal in een doosje, NARS Highlighting Blush in Albatross. Deze highlighter is echt zo mooi, transformeert een grauwe toet in een stralend geheel. Zo divers en zo fijn om mee te werken, vooral met de vingers. Ik breng deze eigenlijk altijd aan met mijn vingers. Mocht je een Albatross hebben, gebruik een beetje onder je blush en bronzen, zo creëer je een hele subtiele diepere shine. De combinatie met mijn Too Faced Sun Bunny Caribbean in a Compact Bronzing Powder is ook echt geweldig, ik heb genoeg aan deze twee prachtige poeders. Ik sla dus nog wel eens een blush over en gebruik gewoon de twee kleuren uit de Too Faced compact.

IMG_2925

De basis is een ook een combinatie, april is de maand van de combinaties. Chanel en Clinique, zodra de lente begint een killer combo. Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup zat in februari ook al in Beauty Favorites. Een heerlijke fluide foundation, maar iets te licht qua kleur als de toet in het zonnetje is geweest of in de zelfbruiner is gezet. Nu ik echt wat zon heb gehad combineer ik de Chanel met mijn super matterende Stay Matte Foundation van Clinique in Honey. De perfecte teint mix ik zo, een foundation die goed blijft zitten, super mat blijft de hele dag en toch een luchtige en frisse uitstraling geeft. Ik gebruik een minimale hoeveelheid, alleen om de oneffenheden en de verkleuringen bij te werken. Een semi-transparante finish is perfect in de lente vind ik.

Nog even de lippen, welke lipsticks heb ik het meest gebruikt en heb ik super van genoten. Om te beginnen de altijd stralende en super vrouwelijke Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum, the Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick, heel zacht en glanzend. Het geeft mij een zuurtjes look, sweet, soft & silky. De stoere en klassieke Rouge Dior in 999 een altijd stralende rode lipstick die super blijft zitten. En als laatste maar zeker niet als minste, mijn geliefde Bourjois Paris Color Boost Lipstick in Red Sunrise, altijd mooi en zo zoet als een rode sorbet. Lippen om te kussen, dat is waar het om gaat toch?

Wil je looks bekijken, kijk dan even op InstaGram :-*.

LIefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top