Fashion Fun LifeStyle Nieuw/New

Trends & Must Haves | BeanieBastards muts of beanie, ben jij al een Bastard?

Een Scumbag was ik al [is een heel lang verhaal] nu ben ik ook een Bastard! Het zegt jou misschien nog niks of ben jij misschien ook al een gelukkige Bastard? Het gaat om handgemaakte gehaakte über koele mutsen en beanies. Mutsen en breanies zijn al een tijdje een echte trend, haken ook, maar zo samen zijn ze werkelijk een must have. De BeanieBastards zijn geniaal, uniek, tof, praktisch en je kunt ook nog je eigen ontwerp maken. Read on you beautiful rebelious Bastards.

BB-logo-roze

“Allemaal handgemaakte items, met aandacht gehaakt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen babymutsen, kindermutsen en beanies voor volwassenen. We hebben een kleurrijke collectie samengesteld in het lookbook. Wil je zelf een muts of beanie ontwerpen, dan kan dat ook. Helemaal uniek, met jouw favoriete kleuren” 

Alles kan bij BeanieBastards, je hoeft alleen maar je fantasie te laten spreken of te kiezen uit de bestaande modellen. Voor jong en oud, van hipster tot saaie grijze mu[t]s, iedereen kan een Bastard zijn.

IMG_83772-e1424351500158 Foto-09-02-15-15-25-29

Je kan gaan voor een klassieke aanpak of een eigenwijs eigentijds zelf ontworpen model. Je kunt kiezen om tot twaalf banen aan kleur te gaan en je hebt de keuze uit negentien verschillende kleuren, als dat niet genoeg is?! Er zijn [for now] twee modellen hoofddeksels te kiezen, een muts of een beanie. Deze zijn er voor de allerkleinsten [erg leuk kraamcadeau], de mini’s en natuurlijk voor ons big Bastards.

IMG_8653-e1424638454466 image_00019-e1424122729178

Je kunt kiezen uit reeds ontworpen modellen in de webshop, maar je kunt dus ook je eigen ontwerp maken. Dat is wat ik heb gedaan, heel gemakkelijk en heel snel. Je hoeft alleen maar een keuze te maken [niet zo gemakkelijk]. Ik zeg nog even niks over mijn kleuren, ik wil wel al aangeven dat het een beanie is geworden. Zodra ik deze heb ontvangen ga ik ‘m posten en showen, hoe leuk zijn ze, heb je al gekeken?

BeanieBastards zijn te volgen op social media, ik volg ze ook, ik ben fished in, twitter, FaceBook & InstaGram. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwtjes en die zijn. Of liever gezegd, die komen er snel aan. Ik zal jullie op de hoogte houden en natuurlijk mijn nieuwe breanie showen zodra ik ‘m heb ontvangen.

Muts? Beanie? Hoed? Pet? Bandana? Niks?

Liefs,

Wojis

One thought on “Trends & Must Haves | BeanieBastards muts of beanie, ben jij al een Bastard?

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top