Beauty Nieuw/New

Review Rituals Summer Bliss Shower Oil & Lotus Shimmer Body Cream

Dames en ook heren, wees er snel bij, dit zijn limited edition producten, ik heb het nog maar een keer gevraagd in de winkel voor de zekerheid en ze zijn nog steeds niet opgenomen in het standaard assortiment… dus als je nog niet hebt gesnuffeld doe het dan nu. Vooral de Lotus Shimmer Body Cream gaat hard, deze ruikt heerlijk, verzorgd de huid goed en heeft een hele mooie subtiele shimmer. Ik kocht mijn liefjes ergens in de lente, voor de geur om eerlijk te zijn, ik had nooit verwacht dat ik de Summer Bliss Shower Oil & Lotus Shimmer Body Cream zo geweldig zou vinden. 

IMG_0615

Dit schreef ik enige maanden geleden over de Summer Bliss en de Lotus Shimmer, over de geur van deze liefjes was ik wel zeker en van de de Shower Oil wist ik eigenlijk wel dat het een winnaar was by default:

De Lotus Shimmer Body Cream is € 16,- voor 200  ml., lekkere grote pot met smeer, let wel op, het is met een shimmer. Test het even uit in de winkel voordat je alleen op de geur afgaat. Dan de Summer Bliss Shower Oil, deze kost € 8,50 voor 200 ml., gewoon lekker doen, er zitten geen shimmers in de olie ;-).

De geur van deze producten is niet te beschrijven, zo fris en bloemig tegelijk, je zou echt even moeten gaan ruiken. Check nog even de bestanddelen, de crème is lekker lobbig en bevat veel voedende bestanddelen, maar ook siliconen en parfum.

De geur is nog steeds een bommetje lente met een vleugje zomerbloesem, een genot voor de neus en een beleving voor de mind. Heerlijk om ‘s morgens te gebruiken, maar het heeft ook een zeer ontspannend effect ‘s avonds. Je kan niet fout gaat met de Shower Oil van Rituals. De combinatie tussen de citrus en de muskus maken het een zeer gemoedelijke geur, zo eentje waar je nog even een keer extra aan ruikt. Een geur waar je graag nog even langer voor onder de douche blijft staan. De omschrijving van de geur gives it away, dan weet je het al; frisse seringen, viooltjes en subtiele pioenroos… een overdaad aan bloemig.

Je kan niet fout gaan met de Summer Bliss Shower Oil, het is echt heerlijk. Maar ook de Body Cream is heerlijk, de shimmer is perfect, het geeft zo een mooi effect en is geschikt voor alle leeftijden IMHO. De geur is fenomenaal, houdt ook lang aan, dus douchen en smeren is al voldoende. De voedende werking is gewoon goed, net als alle andere body creams van Rituals, maar deze heeft net nog even wat meer. De sprankelende noten van groene thee en een verfrissend citrusakkoord geven deze cream een verkwikkende werking, maar de warme geuren van Arabische jasmijn, ceder  en witte muskus balanceren het geheel naar een zeer zonnige ervaring. Dan nog de shimmer, geen glitter mind you, het is shimmer, een hele mooi pick me up voor de huid en een zeer mooie vervanging van de pantykousen. Als je een beetje cream smeer zie je het meteen, je hebt geen zon of bruiningscreme meer nodig, je hebt glamour in een pot.

De nadelen:

  • Je moet de geur prettig vinden, het is heel bloemig, dus ruik eerst eens goed.
  • De Shower Oil is op oliebasis, dus kan heel glibberig zijn onder de douche, kijk uit voor uitglijden, als je wat minder goed op de been bent neem dan de Douche Foam.
  • De shimmer, hoe mooi het ook is, misschien vindt jij het niet mooi, of is het niet helemaal je ding. Ik gebruik het gewoon als ik zin heb, ook naar mijn werk, of gewoon als ik thuis ben, ik vind het super mooi.
  • Het is limited edition, het is wellicht nu of nooit!

Sommige mensen vinden de producten van Rituals te duur, ik persoonlijk vind ze niet te duur, de Rituals Summer Bliss Shower Oil & Lotus Shimmer Body Cream zijn zeker niet te duur gezien de werking. De Shower Oil is gewoon fijn, werkt goed en ruikt goddelijk, ook de cream is een zeer rijke Body Cream, met een heerlijke geur… nee te duur zeker niet. Ik wil wel meegaan met niet goedkoop, maar met de notitie dat ze elke cent waard zijn.

Mijn Rituals liefde is nog lang niet voorbij, ik vind de producten heel fijn en de geuren heel lekker, voorlopig ben ik nog steeds een grote en trouwe fan.

Heb jij al producten uit de Indian Summer lijn geroken, misschien heb je al iets gekocht, wat is jouw favoriet?

May the warm winds of heaven blow softly upon your house,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top