Beauty Fun

Minimale hoeveelheid make-up mee op vakantie, it can be done!

Dit jaar had ik besloten zo min mogelijk make-up mee te nemen op vakantie, om in plaats van drie kilo mee te schleppen en dan vier dingen daadwerkelijk gebruiken, echt alleen het hoog nodige mee te nemen. Het was niet gemakkelijk, ik had mijn bare necessities geëtaleerd op mijn bed en ik zag meteen dat een meer dan volle beautycase teveel was. Dus ik ben weer kritisch gaan kijken en nog eens en nog eens, maar het was nog steeds niet weinig. Toen heb ik alles terug gelegd en ben een look gaan maken, wat ik heb gebruikt heb ik apart gelegd om mee te nemen naar Portugal. Het was echt niet gemakkelijk, ik neem alles even met je door. 

IMG_3751

Het paste ook maar net in mijn redelijk kleine toilettasje en voor de zeer oplettenden onder jullie, ja er mist zeker iets, maar dat is niet valsspelen, dat is creatief omgaan met de regels die je zelf hebt opgesteld. Wie schrijft die blijft zeg ik altijd.

IMG_3752

Dat is het dan, voor velen heel veel, voor mij eigenlijk heel weinig voor vijftien dagen vakantie. Ook wil ik niemand horen over de drie kwasten, als je goed kijkt snap je het wel, als je het niet snapt dan zijn wij uitgepraat ;-D.

IMG_3753

Twee blushjes, ik weet het, ik weet het, maar ik had gekozen voor verschillende blush finish tegenover een blush en een bronzer. Bronzer dacht ik toch niet te gaan gebruiken en ik wilde graag naast mijn MAC Fleur Power nog een shimmertje mee, dat is de Bourjois Lilas d’Or. Dat is een super blushje, prachtige kleur en het is op mijn huid prima te gebruiken om te shapen. En natuurlijk één van mijn Tweezerman winmperkrultangen, mijn MAC 219, MAC 217 en de Real Techniques Base Shadow Brush (ze zijn fijn en ik kan er alles mee doen wat ik wil). Uiteraard ging mijn NARS Albatross mee, ik heb geen eens getwijfeld, vliegen zou deze Albatros.

IMG_3754

Dan een “don’t ever leave home without it” product, de Too Faced Shadow Insurance, die moest natuurlijk gewoon mee. Deze dacht ik ook nog te kopen bij Sephora voor mij en mijn collega Ellen, maar helaas bij de twee filialen waar ik ben geweest geen Shadow Insurance. Mijn MAC Select Moisturecover Concealer mocht niet ontbreken, die is zo fijn in alle mogelijke condities, maar deze vakantie is niet gebuikt, stond ik zelf wel een beetje van te kijken ook.

IMG_3755

De wonderful and always elegant, Clinique City Block Sheer 25 SPF, mijn SPF vriend die mijn teint een klein beetje egaliseert en zorgt dat ik beschermd ben ondanks overmatige warmte en zweten. Deze heb ik dagelijks gebruikt en wil ik echt niet meer zonder als het mooi weer is. Ook de Sumptuos Extreme Lash Multiplying Volume Mascara van Estee Lauder mocht niet ontbreken, ook een dagelijkse vriend. Deze heeft mij echt heel erg verbaasd in de hitte en in combinatie met allerlei vettigheid op mijn gezicht, blijft super zitten en loopt echt niet uit.

IMG_3756

En als laatste mijn liefelijke Inglot palette, deze heb ik al een hele tijd, maar ik gebruik ‘m niet zo vaak. De kleuren zijn heel zoet en mooi, perfect voor een zonnige vakantie, heerlijke zwoele avonden en eindeloze avonden op een terras. Het is hele fijne oogschaduw om mee te werken, maar blijft ook super goed zitten.

En ja ik zei het al, geen lipstick in dit toilettasje, dat komt omdat ik er eerst eentje mee zou nemen, Bourjois Color Boost Red Sunrise en die had ik natuurlijk in mijn handtas. Toen op het laatste moment, echt aller laatste moment besloot ik ze alle drie mee te nemen, dus  Fuchsia Libre en Orange Punch gingen mee in de handbagage. Ja met eentje had ik het ook wel gered, maar ik ging toch voor drie, drie lipsticks is altijd beter dan maar eentje.

Nou, zeg eens eerlijk, heb ik dat goed gedaan of heb ik dat goed gedaan?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Minimale hoeveelheid make-up mee op vakantie, it can be done!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top