Beauty

Shoplog Portugal; Kiko & Sephora *Naked Basics Palette by Urban Decay*

Een shoplogje moet ik zeggen, er was heel weinig tijd om te shoppen, des te leuker zijn mijn nieuwe liefjes. Wij hadden wel meer tijd vrij kunnen maken voor het shoppen en alle winkelcentra af kunnen gaan, maar wij hadden het te druk met zwemmen, spelen op het strand, schelpen zoeken, in de zon liggen, relaxen en ons vermaken. Wel ben ik bij Sephora langs geweest (een must) en wist ik er nog een rondje Kiko uit te persen. Ook heb ik een liter of twee zonnebrand gekocht, een nieuwe deo (onbekend iets, ben het nog aan het testen) aftersun en natuurlijk nog een paar schoenen. Terug naar de Kiko en Sephora…

IMG_3757

Bij Kiko ben ik echt maar vijf minuten binnen geweest, ik had haast en ik kwam echt alleen maar voor een cadeau voor iemand anders, maar ik kon twee dingen niet weerstaan. Ik heb voor mijzelf  de 3 in 1 Shine en een nagellak gekocht, ik wilde ook wat wattenpads meenemen en de gezichtsreinigingsdoekjes, maar die waren op.

IMG_3743

Een 3 in 1 product, heelrijk vind ik dat, maar dan moet het wel een beetje werken natuurlijk. versterkt, droogt snel, base- en topcoat. Deze kost ongeveer € 4,-, precies weet ik het niet meer, ik kan de bon niet vinden. De nagellak was € 2,99 in de sale, anders zijn ze een euro duurder, maar ik heb ze er nog nog nooit voor de volprijs zien staan. Het is de kleur 236, mocht je nog interesse hebben en bij een Kiko komen.

Bij Sephora ging ik naar binnen voor het Urban Decay Naked Basics palette en een rol wattenpads, dat is gelukt, maar ik bracht ook nog de They’re Real mascara van Benefit mee en een Sephora sheet masker.

IMG_3741

Kijk nou hoe mooi het allemaal bij elkaar past, het is een perongelukje, maar wel heel leuk toch. Het masker had ik gekocht om daar te gebruiken, ik ben er zoals wel meer dingen, niet aan toe gekomen, dus dan maar hier. Ik heb zelfs de discipline gehad om mijn nieuwe Naked Basics palette met rust te laten. Er moeten natuurlijk eerst foto’s komen van de kleurtjes, dus deze heb ik niet gebruikt op vakantie. Wat ik wel heb gebruikt lees je morgen of overmorgen en ik kan je vast vertellen dat het met nog minder ook wel kan (zal ik niet vaak zeggen als make-up addict).

Voor het Naked Basics palette  betaalde ik € 28,- rond, wellicht was het een paar cent meer of minder. De They’re Real mascara (het is een mini verpakking) was € 10,- in de sale, ze zijn anders € 12,- en het masker was ongeveer € 5,-. Best goede zaken gedaan in de tijd die ik had, ik klop mijzelf nog even op de rug.

Content met mijn schatten ben ik!

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top