Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Fun Ods & Ends

BeautyBox van juli(e) ‘People will stare, so make it worth their while!’

People will stare, so make it worth their while! Het thema van de maand juli en de BeautyBox zit er letterlijk vol mee. Een super volle box deze maand, met mooie merken en leuke producten. Er zitten er twee in waar ik zelf heel erg nieuwsgierig naar ben en oh ja, er is nieuws, geen gewone box in augustus (as usual), maar er komt een one-time-offer-box ter waarde van € 60,- met luxe buitenlandse merken waaronder Mario Badescu. Als ik meer weet, laat ik het nog even weten via mijn Facebook page! Maar we lopen op juli vooruit, kijk je snel mee?

IMG_3629

Deze keer kwam dit mij tegemoet, een prachtig rood wikkel met deze leus op de kaart, heel krachtig en elegant, mooi hoor BeautyBox, heel mooi.

IMG_3638

Voller-dan-vol! En dat is de box van juli zeker, het paste er allemaal maar net in, het deksel sprong bijna open. Zoals altijd heb ik het mooie wikkel heel voorzichtig opengemaakt en de kaart pas gelezen nadat ik de producten in de box heb bekeken… I love that! Zoals ik al zei, augustus wordt iets bijzonders, maar juli mag er ook wezen.

IMG_3630

Echt heel erg vol en vindt jij de kleurstelling ook niet helemaal geweldig, alsof alles bij elkaar hoort. Zie daar links onder en kijk eens in het midden, die zou jij ook wel willen hebben toch? Misschien dat je de juli box nog kan bestellen, kijk daarvoor nog even op BeautyBox, kan je meteen kijken wat er allemaal al in de box heeft gezeten.

IMG_3632

Alleen de teksten op de producten en het design van Anatomicals maakt deze producten de moeite waard, ik vind ze leuk en bijna alles wat ik heb gehad en heb gebruikt is heerlijk. Deze Mattifying Face Mask is extra zuiverend, om onze poriën en talgproductie extra aan te pakken in de zomermaanden. Er zit genoeg voor zeker drie keer in dit sachet en het masker kost € 1,50 en is een full size.

IMG_3633

Cheese release me Anatomicals Foot Cream, een zeer dankbaar iets, crème voor je voeten, vooral in de zomermaanden. Ja dames en heren, het is een crème voor je voeten, gebruik die dan ook op je voeten. Geen droge witte kloven meer, geen hete vermoeide voeten, deze jongen pakt dat alles aan. Ook dit Anatomicals product is full size en voor 100 ml. betaal je normaal € 4,-.

IMG_3634

Daar is het kleine flesje waar ik nu al zin in heb, de L’Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Shampoo. Deze nieuwe beauty is voor zeer beschadigd haar, dus haar wat een vakantie met zee, zon en zwembad achter de rug heeft, elke dag wassen en stylen, zweten en zonnebrand. Er staat dan ook ‘Test it, love it, buy it!’ ik ben benieuwd. Je krijgt 100 ml. een full size is 250 ml. en kost € 14,30 en is alleen verkrijgbaar bij de volgende salons.

IMG_3635

Dan de Himalaya Herbals Neem Foaming Face Wash, wederom een full size 150 ml. ter waarde van € 6,99. Deze is geschikt voor de normale tot vettere huid.

IMG_3636

GreenLand Bodycare Milky Body Lotion met almond milk & lotus, een oer-Hollands merk! Hier ben ik zo nieuwsgierig naar, er nu ook een website, waar je de producten op basis van fruit, planten en kruiden kunt kopen. Je kan vast kijken als je niet wilt wachten op de review: GreenLandBodyCare. En ja, het is weer een full size, 100 ml. ter waarde van € 8,95 en geschikt voor de droge en gevoelige huid… jippie! Een product van eigen bodem, of in ieder geval een merk van eigen bodem, ik vind dit leuk.

IMG_3637

En dan nog een French Manicure Set van BeautyUK, full size € 6,50, twee lakjes en een top coat. De kleuren lijken wel ok, al wil niet alle roze en zeker niet alle wit op mijn nageltjes, meestal is er niet genoeg om een french manicure te maken, maar ik ga het proberen en anders wellicht op iemand anders, ik weet het nog niet. Ik had liever een roze of oranje kleur in de box gezien… maar ok.

Volle box met leuke producten, zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de shampoo en de body lotion?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top