Beauty BeautyBucketList Fun

Scrub & Sheabutter Cup Cake van Pure Soap in Honey Figg & Saffron, cadeautje voor mij

Pure Soap Scrub & Sheabutter Cup Cake in Honey Figg & Saffron, gekregen van Ellen; dank je wel Ellen, super lekker! Zoals de naam het al doet vermoeden hebben wij hier te maken met een cup cake, maar niet zomaar een cup cake, het is er eentje die mee kan onder de douche of lekker mee in bad [niet in het water laten, dan smelt deze beauty]. Deze cup cake heeft een scrub- en een boterkant en ruikt goddelijk, een super van alles in één product.

IMG_1978

Deze cup cake is vervaardigd met zeezout en sheabutter, fijn zeezout om precies te zijn, zodat het scrub-effect niet te heftig is. Zelf vind ik de korrels super, had zelfs wel iets grover gemogen, maar ik denk dat het voor de meeste mensen zo prima is. Je hoeft niet te boenen of te duwen, het is echt niet nodig, de korrels doen hun werk. Het voelt erg lekker, maar ik ben dan ook wel een sucker for scrub.

IMG_1981

De ander kan van de cup cake is om te smeren, lekker volle sheabutter om de huid te verzorgen en te verwennen. Sheabutter heeft meerdere voordelen, maar de grootste is vitamine E en A, welke de huid beschermen en helpen in conditie te houden. Ideaal voor onder de douche of in bad, je hoeft echt niet meer te smeren en je huid voelt super lekker aan. Deze cup cakes zijn voor het lichaam en niet voor het gezicht en ze zijn erg gevoelig voor warmte, dus niet in het water houden, dan smelten ze. Het beste is huid nat maken, scrubben, spoelen, smeren en lekker verder douchen of badderen.

IMG_1982

Er zijn verschillende Cup Cekes [wel 30 ongeveer] om uit te kiezen bij Pure Soap, ik kreeg Honey Figg & Saffron en die ruikt toch lekker. Heel mild en zoet tijdens het gebruik en de na het afdrogen blijft er een soort fruitige kruidige zeer subtiele geur achter. En wat nog helemaal super fijn is, mijn huid is gesmeerd en voelt super zacht. Ik houd van dit soort producten, lekker hoor.

IMG_1977

Dank je wel Ellen, heel erg fijn mijn scrub cup cake, ik geniet er enorm van en het voetenbadje staat ook al op de agenda, ik kan niet wachten. Deze producten en veel meer zijn te bestellen via de webshop van Pure Soap, ga eens lekker kijken, het is allemaal enorm betaalbaar en er zit echt voor ieder wat wils bij.

Vergeet je niet te vertellen welke producten en geuren jij lekker vindt?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Scrub & Sheabutter Cup Cake van Pure Soap in Honey Figg & Saffron, cadeautje voor mij

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top