Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Rituals Summer Bliss Shower Oil, Lotus Shimmer Body Cream met als klap op de vuurpijl de Sakura Spring Shower Oil.

Dinsdag werd ik gebeld door onze lokale Rituals Winkel, dat ik mijn gereserveerde pot Lotus Shimmer Body Cream kon komen halen. Woensdag ging ik dus op pad, om mijn Lotus Shimmer Body Cream te halen, hopende dat er ook al andere producten uit deze Flowers of India Limited Editions serie te koop zouden zijn. Ik kon mijn geluk niet op, alles stond prachtig mooi geetalleerd en ik wist meteen dat ik zou gaan voor de Summer Bliss Shower Oil. Terwijl de dame nog het een en ander aan het vertellen was over de andere producten viel mijn oog op een heel mooi groen flesje tussen mijn geliefde Sakura serie. Deze had ik nog niet eerder gezien, zou het zo zijn, of heeft een niet aardige klant stiekem dat flesje op de verkeerde plank teruggezet? Toen zag ik nog meer Shower Oil-achtige flesje en voor ik het wist viel ik de lieftallige Rituals dame midden in haar verhaal lastig met mijn gebrabbel en incoherente hersenspinsels over de Shower Oil… die van Sakura… en zijn er dan nog meer… oh wat moet ik nemen… how to choose?! Al snel kwam ik tot de enige praktische oplossing, ik neem eerst de twee producten uit de limited serie, dan kom ik nog eens terug voor de Sakura olie. Dat had ik nog niet uitgesproken of ik had de groene fles in mijn handen en liep haastig naar het pinautomaat.

IMG_0625

De Lotus Shimmer Body Cream is € 16,- voor 200  ml., lekkere grote pot met smeer, let wel op, het is met een shimmer. Test het even uit in de winkel voordat je alleen op de geur afgaat. Dan de Summer Bliss Shower Oil, deze kost € 8,50 voor 200 ml., gewoon lekker doen, er zitten geen shimmers in de olie ;-).

De geur van deze producten is niet te beschrijven, zo fris en bloemig tegelijk, je zou echt even moeten gaan ruiken. Check nog even de bestanddelen, de crème is lekker lobbig en bevat veel voedende bestanddelen, maar ook siliconen en parfum.

Er zijn vijf Flowers of India producten te koop:

  • Lotus Shimmer Body Cream
  • Summer Bliss Shower Oil
  • Flower Shower Douche Foam
  • Lotus Secret geurkaars
  • Indian Blossom geurstokjes

IMG_0610

De Sakura Spring Shower Oil is ook € 8,50 voor 200 ml. en geloof mij, deze ruikt net zo lekker als de scrub en de cream. En mooi groen is niet lelijk, zeker niet als deze zo lekker ruikt.

Wij zijn al meteen aan het testen en gebruiken geslagen thuis en ik kan je nu al melden dat de shimmer echt heel fijntjes is, zeker geen glitter. De geuren zijn om bij weg te dromen en dat ga ik de komende weken zeker doen. Uitgebreide review komt er snel aan, eerst nog maar eens een paar keer goed in de olie.

Heb jij en favoriete Rituals geur en heb je al iets uit de Flowers of India geprobeerd?

Kusje,

Wojis

 

6 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals Summer Bliss Shower Oil, Lotus Shimmer Body Cream met als klap op de vuurpijl de Sakura Spring Shower Oil.

  1. Heerlijke producten heb je geshopt! Zelf zou ik graag of de geurkaars of geurstokjes van deze lijn willen…en misschien toch de bodycream ook 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top