Beauty Looks

Clinique High Impact Lip Colour in Rosette

Onlangs kreeg ik bij wat Clinique producten een setje met mini’s, waarin ook de High Impact Lip Colour zat in de kleur Rosette. Ik houd van dat soort tasjes met mini producten en samples, zo kan je lekker proberen of jet het wat vindt, voordat je overgaat tot de aanschaf. De lipsticks zijn bij mij al jaren populair, ik vind ze super leuk, omdat je zo zonder kosten te maken toch een lipstick kan proberen en bij sommige merken krijg je een echte mini uitvoering. Naar mijn idee krijg je bij Clinique altijd een full size lipstick, het enige verschil is de huls, deze is van kunststof in de kleur mintgroen en niet in de originele metalen huls.

Wat zegt Clinique van de High Impact Lip Colour:

Veel kleur, langhoudend comfort. Intense kleur blijft tot 8 uur lang prachtig zitten. En de lippen genieten van iedere minuut. In zeer vochtinbrengende kleuren die de lippen onafgebroken kalmeren, verzachten, verzorgen. Voor alle Huidtypes, de dekking: is middelmatig tot volledig en de lipstick is vochtinbrengend. De prijs voor 4 gram is € 22,-. 

IMG_0817

De sample lipstick zit in een kunststof huls, de “echte” zit in een mooie metalen huls, maar het product en de kleur zijn uiteraard hetzelfde. Niks mis met deze uitvoering van de  lipstick, de huls is echt wel stevig en ik denk dat je echt niet minder hebt dan de lipstick in de metalen uitvoering. Je krijg ook altijd een zeer toegankelijke kleur, zo ook deze keer, de Rosette, goud roze lipstick.

IMG_1304 IMG_1320 IMG_1345

Ik draag de Rosette nu al een paar weken (ik had er nog eentje liggen, dus mooi eentje voor boven en eentje in mijn tas) bijna elke dag en het bevalt mij zeer goed. De kleur is prachtig, zeker als de zon er een beetje op schijnt.

De lipstick geeft echt heel veel kleur af, daar kan ik niks van zeggen, maar bij mij houdt de lipstick zeker geen 8 uur. Als ik heb gegeten en twee keer wat heb gedronken moet ik echt wel weer bijwerken, maar mijn lippen zijn niet helemaal lipstick-loos. Geen probleem, want ik gebruik de High Impact Lip Colour zonder potlood of base, het gaat prima, deze loopt niet uit en smeert fantastisch. Ik zelf vind de lipstick super fijn, heel erg prettig op de lippen, korrelt niet, droogt niet uit en verzorgt mijn lippen echt goed. Er zit geen geurtje of smaakje aan, dus als je daar helemaal niet van houdt, kan ik je de High Impact Lip Colour zeker aanraden. Er zijn heel veel andere kleuren waar je uit kan kiezen, maar als je het niet zeker weet, neem lekker Rosette, ze is echt heel mooi.

Heb jij een favoriete (Clinique) lipstick en welke kleur is dan je favoriet en waarom?

Kusje,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top