Beauty

SeeBuyTry: Clinique Clarifying Lotion Mild – Exfoliëren

Exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren… dat is wat ik nodig heb, mijn huid is weer wat gevoeliger en wat slechter, vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een milde lotion en deze is het geworden, de Clinique Clarifying Lotion Mild:

IMG_0683

Comfort-gevende exfoliator zorgt voor een zachte, stralende huid. Veegt het teveel aan dode huidcellen, talg- en vuilrestjes weg. Deze niet-uitdrogende formule is zacht genoeg voor de gevoelige huid.

– bron: www.clinique.nl –

En dat is precies wat ik zoek, een exfoliator om naast mijn nieuwe reiniger, de Enzyme Peeling Powder, te gebruiken. Ik denk dat deze combinatie wel eens heel goed kan zijn voor mijn huid, dus testen maar. Je kunt deze Clarifying Lotion kopen via de reguliere Clinique counters en webshops, ik bestelde mijn lotion bij Douglas voor € 19,95 en je krijgt er 200 ml. voor.

Ook gebruik ik weer de zachtste borstel van de VisaPure, deze voelde veel beter en ik denk dat de medium borstel wel degelijk too much is voor mijn huid op dit moment. Met deze veranderingen hoop ik mijn stralende huid van een paar maanden geleden terug te krijgen, de ontstekingen ploppen als paddestoelen uit de grond momenteel. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Clinique Clarifying Lotion Mild – Exfoliëren

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top